Menu

Onze eerste blogpost – Lizart introductie

Posted on:  maandag, november 7, 2016

Een eerste blogpost heeft altijd een moeilijke taak. Kunnen we zomaar met de deur in huis vallen en beginnen vertellen over onze schilderprojecten van de voorbije maand? Leggen we even uit wat we precies doen of tonen we meteen wat voorbeelden van muurschilderingen? Of dient die eerste post meer als een soort introductie?

Onze identiteit

Met de deur in huis vallen is niet onze stijl,  tenzij het een geschilderde deur is en het een bizar verzoek is van een klant. Maar als je deze blog leest, ken je ons waarschijnlijk al een beetje. Wij zijn Wim en Mia en samen zijn we Lizart. Bij ons kun je terecht voor muurschilderingen, van bedrijfslogo’s tot Disneyfiguurtjes en alles daartussen. Dat is eigenlijk het belangrijkste. Je kunt meer over ons te weten komen op de pagina ‘Wie zijn wij?’.

Bekendheid

Liever gebruiken we deze eerste blogpost om wat zaken op te helderen. Zo zou je je de vraag kunnen stellen waarom we eigenlijk met een blog begonnen zijn.

Wel, deze blog dient om Lizart wat meer in de spotlight te zetten. Vaak krijgen we van klanten ter plaatse de opmerking dat ze lang hebben moeten zoeken naar ons bedrijf. Nochtans kom je Lizart meteen op de eerste pagina in Google tegen als je ‘muurschilderingen’ intikt. Dat betekent misschien dat het concept zelf nog niet bekend genoeg is. Mensen denken niet spontaan aan een muurschildering als decoratie. Het komt misschien niet meteen in hen op dat dit een optie is! Dus we willen hierbij mensen meer bewust maken van de verschillende mogelijkheden. We willen je ook tonen welke problemen een muurschildering kan oplossen!

Verwachtingen

Als mensen er wel al aan hebben gedacht om een muurschildering te laten maken, heersen er vaak nog een hoop misvattingen. Er zijn mensen die denken dat het elitair en exclusief is. Sommigen denken ook dat het heel erg duur is. Dat is natuurlijk allesbehalve het geval, zoals Lizart bewijst.

De toekomst

Via deze blog zullen we enkele van die hardnekkige mythes rond muurschilderingen ontkrachten. Bovendien zullen we je ogen openen voor de vele mogelijkheden en ideeën die Lizart te bieden heeft. Dus neem je tijd om af en toe eens een blik te werpen op de Lizartblog. Er valt heel wat te beleven. Laat je inspireren!

 

Veel leesplezier!

Wim & Mia

Een reactie achterlaten

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Onze eerste blogpost – Lizart introductie
Top

Muurschilderingen kinderkamers