Menu

Hete zomer? Zet je zwembad extra in de verf!

Posted on:  donderdag, juli 25, 2019

Het is officieel een hete zomer. Met constante temperaturen boven de 35 graden is dit al een van de meest opmerkelijke hittegolven ooit voor België en Nederland. In publieke zwembaden zorgt dit voor een ware overrompeling. Als jij met deze temperaturen de trotse eigenaar bent van een eigen binnen- of buitenzwembad, ben je bij de gelukkigen! In de staat Californië en in meer zuiderse landen is dit niet zo vreemd. Maar in het noorden ben je met een eigen zwembad eerder een uitzondering. 

Stoom je eigen zwembad klaar voor tropisch weer

Met deze tropische temperaturen zou je al gek zijn als je geen gebruik maakt van je eigen zwembad. Een frisse plons in de ochtend kan al meteen een groot verschil maken. En natuurlijk is deze hittegolf de perfecte gelegenheid voor een hippe poolparty. Zet een aantal parasols en ligzetels en serveer frisse cocktails. Voeg daar ook nog een gepaste muurschildering aan toe en je tovert je tuin of zwemruimte om in een waar subtropisch zwemparadijs.

Maak van deze hete zomer een fantastische, memorabele zomer. Haal deze vakantie de vegetatie van het zuiden naar jouw woonst met een prachtige muurschildering. Wij hebben al een aantal publieke en privézwembaden van sfeervolle decoratie voorzien. En telkens werd het resultaat met veel enthousiasme onthaald.

Hete zomer? Maak zwemmen nóg leuker!

Een leuk thema geven aan je zwembad is alles wat je nodig hebt om een hete zomer draaglijker te maken. Het maakt een frisse duik nemen nóg aantrekkelijker. Je kunt je muren of zwembad laten beschilderen in zomerse kleuren of met een trompe l’oeil van je favoriete vakantiebestemming. Maar je kunt ook kiezen voor subtielere decoratieve elementen om het geheel op te frissen. In principe is alles mogelijk. Wij komen met plezier langs om de locatie te bekijken en je advies te geven. Je kunt hieronder alvast enkele van onze projecten bekijken. Zo kun je inspiratie opdoen om je eigen pool om te toveren tot een subtropisch zwembad!

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
More Stories
Hete zomer? Zet je zwembad extra in de verf!
Top

Muurschilderingen kinderkamers