Menu

Jouw unieke vergaderzaal: een lokaal of zaal met naam!

Posted on:  woensdag, oktober 17, 2018

Een vergaderzaal met naam!

– Is de vergadering in Tokio of in Parijs vandaag?
– In Tokio.
– Jammer. ’t Is daar frisser dan in Parijs.
– Ja, maar Tokio is wel groter en de multimedia werkt daar beter.

Dergelijke conversaties hoor je wel eens in hotels, zoals bij Van der Valk in Beveren, waar ze hun vergaderzalen namen van hoofdsteden hebben gegeven in plaats van saaie nummers. Ook in scholen komt het vaker voor. In Onze-Lieve-Vrouw Presentatie in Sint-Niklaas geven ze de vaklokalen al jarenlang bijzondere namen. De leerlingen kunnen zich op die manier ook beter oriënteren, want ze weten dat het lokaal ‘Cassiopeia’ in de Sterrengang ligt, ‘Cinderella’ in de Sprookjesgang en ‘Newton’ in de Wetenschapsgang. In advocatenkantoor Altius in Brussel hebben de vergaderzalen namen van bekende Belgen gekregen, zoals Adolphe Sax.

Ook boven de vergaderzalen in de nieuwe kantoren van geninc. te Antwerpen staan niet gewoon cijfers maar de namen van Amerikaanse presidenten. Aangezien de kantoren gelegen zijn op de Rooseveltplaats, was dat ook wel toepasselijk. Wij van Lizart hadden de eer om deze signalisaties te mogen aanbrengen in de huisstijl van het bedrijf. Het gaf de kantoren meteen wat meer persoonlijkheid en identiteit en het geeft natuurlijk wat extra gelegenheid voor een vleugje humor. Nu hoor je in de gangen wel eens ‘Ik heb mijn pen achtergelaten in Clinton’, ‘Roosevelt rook weer lekker fris vandaag’ of ‘Ik heb Nixon voor heel de week gereserveerd’.

Logo Geninc. receptieruimte
Logo geninc. – Antwerpen Roosevelt

Een unieke of ludieke vergaderruimte

Je vergaderzaal of -ruimte een unieke naam geven met een thema, creëert echt een meerwaarde voor je bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling en het geeft je een extra kans om je branding in de verf te zetten. Vaak kiezen bedrijven voor eigennamen, zoals namen van superhelden, steden, ministers, presidenten, wereldleiders, etc. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor namen die gerelateerd zijn aan je product in plaats van je locatie, of nog iets anders. En je kunt ook andere ruimtes gaan benoemen als je geen vergaderzalen hebt. Je kunt je keuken een naam geven, je werkplaats en zelfs je toiletruimte. Als leverancier van kantoorwaren kun je bijvoorbeeld voor kantoorartikelen kiezen om je lokalen te benoemen. Als houtexpert kun je dan weer namen van bomen kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak indruk met jouw vergaderlocatie!

De sfeer van een vergaderlocatie doet veel aan de sfeer van een meeting. Je vergaderzaal een leuke naam geven, is al een goede eerste stap. Het geeft medewerkers en personeelsleden een gevoel van herkenning. Ze gaan zich meer thuis voelen in je bedrijf. Bezoekers krijgen dan weer een goede indruk door je originele aanpak en de consequentie in je branding. Het is een kleine ingreep die een heel groot verschil kan maken. Dat getuigen talloze bedrijven die dit al jaren geleden deden. In het decoreren en opfleuren van je bedrijf kun je natuurlijk zo ver gaan als je zelf wilt.

Het voordeel van kleine muurschilderingen

Ten opzichte van bordjes plaatsen, heeft het aanbrengen van kleine muurschilderingen een enorme meerwaarde! Het is duurzaam, prijsvriendelijk en het neemt geen plaats in beslag. Het is bovendien veilig want er kan niets van de muur af vallen. Met muurschilderingen zijn er ook veel meer mogelijkheden! Zo kun je al je signalisaties laten aanbrengen volledig conform met je eigen huisstijl. Dit kan in het door jou gekozen lettertype, in de exacte kleur van je logo, enzovoort. Zo creëer je een uniforme look voor jouw bedrijf, overal waar bezoekers en medewerkers komen.

Heb je intussen ideeën gekregen om je gangen op te vrolijken met leuke signalisaties en originele namen boven je lokalen en vergaderzalen? Contacteer ons dan voor een offerte. Je zult merken dat je investering heel goed meevalt!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Jouw unieke vergaderzaal: een lokaal of zaal met naam!
Top

Muurschilderingen kinderkamers