Menu

Verander met de juiste muurschildering slaapkamer in liefdesnest

Posted on:  donderdag, november 15, 2018

De slaapkamer is een ruimte waar je meestal pas ’s avonds je rust gaat opzoeken. Het is waar je recupereert van een drukke werkdag en waar je waardevolle momenten doorbrengt met je partner. Het spreekt dan ook voor zich dat de tijd die je er spendeert kwalitatief moet zijn. Een sfeervolle slaapkamer zorgt voor een deugddoende nachtrust en inspirerende gesprekken ’s avonds. Investeren in je relatie kan dus beginnen met investeren in je slaapkamer.

Inspirerende woorden op de muur

Met inspirerende woorden die bij je persoonlijkheid passen, breng je meteen wat positiviteit in je slaapkamer. Het herinnert je er elke dag aan om de avond vrolijk en dankbaar af te sluiten. Je kunt even alle stress en zorgen loslaten. Morgen is een nieuwe dag.

Misschien wil je graag een citaat van een bekend persoon op de muur, een stukje tekst uit je favoriete liedje of uit je lievelingsfilm? Het zorgt er alvast voor dat je met plezier onder de lakens kruipt, zonder de ballast van de voorbije dag.

Of misschien zijn de woorden op de muur een reminder voor jou of voor je partner. Het kan je helpen om de indrukken van de voorbije dag los te laten of vreugdevol uit te kijken naar een nieuwe dag. Alles is mogelijk!

Romantische beelden in je slaapkamer

Misschien wil je jezelf of je partner tot rust brengen of inspireren met wat sfeervolle beelden op je muur. Warme kleuren kunnen gezelligheid of passie opwekken. Kleuren zoals blauw brengen dan weer rust in de kamer. Een muurschildering van een tafereel waarbij je kunt wegdromen, kan alleszins de stemming in de slaapkamer enorm beïnvloeden. Dieren in de savanne of een prachtige zonsondergang, een parelwit strand aan een diepblauwe zee, … Soms wil je echt helemaal wegdromen als je in bed ligt. Met een muurschildering kan dat perfect!

Traditionele gezelligheid in een moderne slaapkamer

Met een muurschildering kun je je favoriete eeuw uit de geschiedenis in je moderne slaapkamer binnen halen. Je kunt bijvoorbeeld gordijntjes laten schilderen of een soort hemelbed. Een eenvoudige boxspring kun je omtoveren tot een gezellig bed met een traditioneel frame. Je kunt zelfs je meubels laten beschilderen om ze wat sfeer bij te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact op. Je partner zal je eeuwig dankbaar zijn.

decoratieve-muurschildering-slaapkamer-boog
Muurschildering van elegante klimplanten boven het bed

Een origineel cadeau voor je jubileum?

Verras je partner met een muurschildering! Het is een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Bij Lizart kun je een elegante cadeaubon kopen maar je kunt ook gewoon een afspraak maken wanneer je partner er niet is om hem of haar te plezieren met een onverwacht maar betekenisvol geschenk! Neem contact op voor meer informatie. Wij weten hoe zelfs een eenvoudige en budgetvriendelijke muurschildering slaapkamer na slaapkamer kan omtoveren in een waar liefdesnest of een oase van rust.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Verander met de juiste muurschildering slaapkamer in liefdesnest
Top

Muurschilderingen kinderkamers