Menu

Slapen als een roosje in een originele themakamer

Posted on:  dinsdag, februari 7, 2017

In het grote bed

Ze noemen het wel eens ‘the terrible twos’. Je tweejarige peuter krijgt zijn eigen willetje en is het niet meer altijd eens met jouw beslissingen. Dit gaat vaak samen met het ontwikkelen van hun eigen identiteit, voorkeuren en interesses. Het ene kind heeft een bizarre voorliefde voor slakken, het andere is geobsedeerd door raketten of verzot op panda’s.

themakamer - elfen

Veel ouders beslissen dan ook dat hun peuter rond die periode rijp is om in ‘het grote bed’ te slapen, al dan niet in een nieuwe, grotere slaapkamer. Vaak komt de trots van de peuter die gepaard gaat met deze verandering het slaapritueel kortstondig ten goede. Maar bij veel jonge kindjes is ‘slapengaan’ nog steeds een moeizaam proces.

Van de oceaanbodem tot in de ruimte

Een leuke themakamer die inspeelt op de interesses van je kleintje kan dan een groot verschil maken. Lizart heeft zo al ontelbare kindjes gelukkig mogen maken die nu elke avond met plezier gaan slapen in het bos van Winnie The Pooh of de onderwaterwereld van Spongebob. Of wordt je peuter liever wakker onder de sterrenhemel of in een kasteel?

themakamer - ruimte

Waarom gaan voor traditioneel behang of effen geverfde muren als het ook anders kan? Met een trompe l’oeil tovert Lizart de muren van je kinderkamer om in je kindjes leukste fantasieën. Zo kan een extra raam worden gecreëerd van waaruit je kind recht in zijn of haar droomwereld kan kijken. Niets is onmogelijk! Je dochtertje kan slapen in een torenkamer met zicht op een sprookjesvallei. Je zoontje kan uitzien over een autokerkhof met Transformers voor hij zijn oogjes sluit. Lizart beschildert niet alleen muren maar verandert ook met veel plezier elk stuk hout of meubilair in iets moois of origineels. Slapen zal niet langer saai en vervelend lijken en spelen in de slaapkamer wordt zo nóg leuker!

Heb jij ook zo’n rakkers met veel fantasie die je gelukkig wilt maken met een originele muurschildering voor in hun kinderkamer? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Je hoeft zelfs nog geen concreet idee te hebben. Wij helpen met plezier brainstormen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Slapen als een roosje in een originele themakamer
Top

Muurschilderingen kinderkamers