Menu

Lizart is al vele jaren gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen voor kinderkamers. We zorgen er voor dat al uw favoriete figuren met oog voor detail worden nageschilderd zoals het lijkt alsof ze het echt zijn. Zowel voor klein als voor groot zijn er enorm veel mogelijkheden: namelijk zo ver uw fantasie gaat! U kan immers volledig zelf uw muurschildering samenstellen. U kan een foto doorgeven dat precies uw wensen weerspiegeld of gewoon uw ideale muurschildering beschrijven met uw favoriete figuren en dan zorgen we alvast voor een ontwerpje. Bij uw goedkeuring komen we de muurschildering dan uitvoeren.

Alles is mogelijk om te schilderen: de Smurfen, Spiderman, Kuifje, Bob De Bouwer, Jack Sparrow, een scene uit een film, een prent uit een stripverhaal… we brengen al uw favoriete helden tot leven op uw muur in alle mogelijke stijlen en kleuren zodat de wandschildering steeds optimaal is aangepast aan het interieur van de kamer. Indien u liever een muurschilderij wenst dat meer neutraal  is of voor alle leeftijden past, creëren we uiteraard eveneens schilderingen van eigen ontwerp, met zelf uitgevonden figuren volgens uw beschrijvingen.

Het grote voordeel aan het laten maken van een muurschildering is vooral de flexibiliteit en de controle dat u heeft over het eigen budget. U kan immers zelf kiezen hoeveel u wenst uit te geven aan de wandschildering. Wenst u liever gewoon enkele figuren, iets decoratief…. of een hele kamer geschilderd in een bepaald thema? U heeft het zelf voor te zeggen en nadien doen wij de rest.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
More Stories
Muurschilderingen met bekende figuren
Top

Muurschilderingen kinderkamers