Menu

Vooral voor de zeer jonge kinderen vallen de leuke figuurtjes van Studio 100 in de smaak. Ze dienen daarom vaak als inspiratie om de babykamer of kinderkamer mee te decoreren. Een mooie en bij het interieur passende muurschildering hoort hier natuurlijk ook bij en hiervoor kunt u steevast bij Lizart terecht. Bijna alle bedenksel van Studio 100 hebben we reeds geschilderd: Kabouter Plop en zijn vriendjes (Kwebbel, Klus en Lui), Maya de bij, Bumba en Bumbalu, Piet Piraat en de andere piraten van de Scheve Schuit, Mega Mindy en Mega Toby en de zangeressen van K3.

Voor de allerkleinsten zijn er de wandschilderingen van Bumba. Deze zijn vrij eenvoudige figuren en kunnen we snel schilderen. Het zijn erg kleurrijke en vrolijke figuren, ideaal dus voor in de babykamer. Uiteraard groeien de kinderen hier snel uit, maar omdat muurschilderingen van Bumba en Bumbalu zo eenvoudig te maken zijn, zijn deze ook helemaal niet duur.

Met muurschilderingen van Piet Piraat en Kabouter Plop kan je erg veel kanten uit. Je kan zelf kiezen uit welke landschapselementen de wandschildering dient te bestaan en wat de figuurtjes dienen te doen. Piet Piraat kunnen we bijvoorbeeld samen met zijn vriendjes laten poseren voor hun schip “De Scheve Schuit” of in een echte piratengrot. Plop, lui, Kwebbel en Klus kunnen we schilderen rond de Melkherberg of in een mooi bos.

Voor de Fans van K3 en Mega Mindy kunnen we ook mooie muurschilderingen maken. Omdat deze gespeeld worden door echte mensen en geen tekenfilmfiguren zal de wandschildering eerder realistisch zijn zodat de personages er net echt uit zien!

Het grote voordeel van het laten maken van een muurschildering in de baby- of kinderkamer is dat u het zelf zo goedkoop of zo duur kunt maken als u zelf wil! U kan immers zelf kiezen hoe uw wandschildering er dient uit te zien en we kunnen ons werk makkelijk aanpassen aan ieders budget!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
More Stories
Muurschilderingen met Studio 100-figuren
Top

Muurschilderingen kinderkamers