Menu

Hoe die mensen en dieren worden afgebeeld en wie dit zijn, kunt u volledig zelf bepalen. Misschien bent u het zelf met een huisdier, of uw kind of kleinkind met een paard of olifant? Misschien gaat het om bekende mensen en dieren uit een film, een leesboek, serie of tv-programma? Of misschien dacht u eerder aan iets abstract met mensen en dieren die u niet kent?

Herinneringen op uw muren

Het resultaat hangt helemaal af van de concrete opdracht en uw voorkeuren. Een herinnering aan een verjaardagsfeestje op de kinderboerderij in de slaapkamer van uw dochter? Of een leuk souvenir van een klasuitstapje naar de zoo, voor in het klaslokaal? Het kan allemaal. U kunt het vast zo gek niet bedenken of wij hebben er ervaring mee of vinden het een leuke nieuwe uitdaging.

Een aangename gezelligheid

Mensen en dieren op iets stilstaand, zoals een muur, geeft iets heel dynamisch aan uw interieur of exterieur. Muurschilderingen met mensen en dieren hebben iets gezelligs en omgeven u met een aangename sfeer, alsof u steeds in aangenaam gezelschap bent. Misschien wilt u wel bewust de indruk wekken dat het altijd feest is in uw woonkamer, of dat er altijd bezoekers tegen uw gevel staan. Natuurlijk bestaat er vast behangpapier met mensen en dieren op. Maar met een muurschildering, bent u zeker dat u iets unieks in huis haalt, een originele wandschildering die niemand anders heeft en die perfect past bij uw interieur of buitenomgeving.

Bent u klaar om een aantal muren, mensen en dieren gelukkig te maken? Deel uw ideeën dan met ons door contact op te nemen.

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming
More Stories
Muurschilderingen van mensen en dieren
WhatsApp Contacteer ons op WhatsApp

Muurschilderingen kinderkamers