Menu

Een logo of geschilderde naam boven je vergaderzaal of lokaal

Posted on:  zondag, juni 2, 2019

Logo’s en geschilderde naam van presidenten

Lizart had de eer en het genoegen om de nieuwe kantoren van geninc. te Antwerpen, vlakbij de Rooseveltplaats, wat op te fleuren. Naast de lift en in de receptieruimte kwam het kleurrijke logo op de muur te staan. Daarnaast mochten we ook alle vergaderzalen voorzien van een geschilderde naam. Dat is tenslotte veel leuker dan een saai lokaalnummer. En een geschilderde naam geeft meer identiteit aan je bedrijf dan een eenvoudig naambordje. Zeker als de stijl van die geschilderde naam overeenkomt met de huisstijl van je bedrijf. Door de ligging van de kantoren kwamen we op het idee om elke vergaderzaal bij geninc. de naam van een Amerikaanse president te geven. De namen direct op de muur schilderen geeft dan weer talloze voordelen ten opzichte van bestickering en andere alternatieven. Bovendien is het heel betaalbaar.

Iconen om de weg te vinden en Antwerpse trots

Om bezoekers op een esthetische manier wegwijs te maken door de nieuwe ruimten, hebben we ook de receptie en toiletten van duidelijke signalisatie voorzien. En last but not least hebben we de naam van het kantoor, ’Roosevelt-Hub Antwerpen’, op de muur geschilderd mét de skyline van Antwerpen eronder. Alle decoratieve schilderwerken sloten qua kleur en stijl volledig aan bij de identiteit van het bedrijf. En het was meteen een heel ander zicht dan de kale, witte muren. Voor sfeer en gezelligheid alvast een topscore!

Kan jouw bedrijf ook wat extra gezelligheid of uitstraling gebruiken naar werknemers of bezoekers toe? Ben je op zoek naar originele signalisatie voor je kantoorgebouwen of een geschilderde naam boven je meetingruimte? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
More Stories
Een logo of geschilderde naam boven je vergaderzaal of lokaal
Top

Muurschilderingen kinderkamers