Menu

Winnie the Pooh blijft geliefd bij kinderen en hun ouders. Vandaar dat we al veel prachtige muurschilderingen rond het thema van deze beer en zijn vrienden hebben gemaakt. Niet alleen in crèches en kinderkamers voelt Poohbeer zich op zijn gemak. Klanten kiezen voor hun babykamer ook vaak een Winnie the Pooh-thema omdat de figuurtjes zo leuk en vrolijk zijn. Ga eens kijken in onze galerij, daar vind je tal van schilderingen met de Winnie the Pooh-personages die baby- en kinderkamer meteen een vrolijke sfeer geven.

Wil je ook graag zo’n Winnie the Pooh-schildering in jouw babykamer? Contacteer ons om een afspraak te maken of vraag om een offerte.

Babykamer Winnie the Pooh: kleurrijk of sober

Wil je de babykamer decoreren met een Winnie the Pooh-thema, dan heb je nog steeds een heleboel keuzevrijheid:

  • Hoeveel personages wil je graag op de muur tot leven gebracht zien worden: één, twee, drie, alle gekende figuurtjes die A.A. Milne ooit bedacht rond deze teddybeer?
  • Wil je de personages mét of zonder achtergrond geschilder zien? Hoe uitgebreid mag de setting van het Honderd Bunderbos, of ander decor, geschilderd worden? Denk bijvoorbeeld aan een verzameling honingpotten die Pooh zal verorberen, bezige bijtjes, het huis van Konijn, of nog andere ideeën, …
  • Verkies je een opvallend tafereel in levendige kleuren, of eerder een rustgevende schildering in enkele pasteltinten? Grijstinten of zwart/wit-wandschilderingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Eens we samen een duidelijk beeld hebben gekregen van al je voorkeuren, kunnen we aan de slag. Met onze kwasten en verfpotten komen we langs om met een stukje van Pooh’s wonderbaarlijke wereld je babykamer te versieren. Zo voelt je kleintje zich meteen goed in zijn of haar eigen kamertje. Teigetje, Pooh en Knorretje zijn de laatste tijd de favorieten voor onze klanten. Maar ook Uil, Konijn, Kanga en andere figuurtjes verdienen zeker een plaatsje in je babykamer.

We kunnen ook nog een muurtekst (zoals een citaat uit de verhalen of een favoriet gedicht) toevoegen. Of we kunnen het kunstwerk ook een ander persoonlijk detail geven, zoals de naam van de baby in de schildering integreren. Ook op dat vlak heb jij het voor het zeggen. Laat ons gerust horen wat jouw voorkeuren zijn qua kleurgebruik, lettertype, stijl, etc. Neem contact op met ons om je ideeën te delen en het grote aantal opties vrijblijvend te bespreken.

teigetje-blauwe-vlinders-tak, babykamer winnie the pooh

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Babykamer Winnie the Pooh en vriendjes thema
Top

Muurschilderingen kinderkamers