WERKWIJZE EN PRIJZEN

Voor muurschilderingen, schilderijen of portretten en andere handgeschilderde decoratie kunt u bij Lizart altijd rekenen op een professionele service, zowel bij bedrijven als particulieren. Onze schilderwerken worden uitgevoerd door ervaren kunstschilders. De prijzen van muurschilderingen zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het schilderij, het nodige voorbereidingswerk en schilderwerk. Bij portretten en schilderijen hangen de prijzen af van het aantal werkuren en betaalt u nooit extra voor subjectieve waarden als schoonheid en prestige.

Omdat u het schilderij rechtstreeks bij de kunstschilder koopt en niet bij een galerij bespaart u nog meer op de kosten.

Onze werkwijze onderscheidt zich door onze open communicatie met de klant. Als klant kunt u zelf bepalen hoe uw schilderij of muurschildering eruit zal zien. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende bespreking van het uit te voeren project. Hierbij kunt u bepalen hoe het eindresultaat eruit zal zien door de juiste foto’s aan te leveren, een schets, idee of concept met ons te delen, het onderwerp of thema aan te reiken, uw voorkeur qua stijl of stroming door te geven of uw wensen met betrekking tot de kleuren. In een aantal tussenstadia van het uitvoerproces zorgen wij ervoor dat de resultaten overeen blijven komen met de wensen en smaak van de klant. Op deze manier garanderen wij tevredenheid over het eindresultaat.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en de manier waarop we een prijs voor u berekenen? Kies dan één van de categorieën hieronder voor meer uitleg. Uiteraard kunt u ons ook altijd persoonlijk contacteren voor antwoorden op alle bijkomende vragen!

Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming