WERKWIJZE EN PRIJZEN

Voor muurschilderingen, schilderijen of portretten en andere handgeschilderde decoratie kun je bij Lizart terecht. Je kunt bij ons altijd rekenen op een professionele service. Zowel bij bedrijven als particulieren toetsen we je specifieke wensen en budget af aan de mogelijkheden. Indien nodig geven we ook advies. Onze schilderwerken worden uitgevoerd door ervaren kunstschilders. De prijzen van muurschilderingen zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het schilderij, het nodige voorbereidingswerk en schilderwerk. Bij portretten en schilderijen hangen de prijzen af van het aantal werkuren. Je betaalt dus nooit extra voor subjectieve waarden als schoonheid en prestige.

We maken vooraf ook altijd een duidelijke prijsinschatting zodat je een concreet beeld hebt van wat je zult betalen. Intussen hebben we ook al zo veel jaren ervaring met met maken van muurschilderingen en schilderijen dat we een nauwkeurig beeld hebben van de investering, qua tijd en materiaal. Onze ervaring zorgt er tevens voor dat wij onze klanten aantrekkelijke prijzen kunnen voorschotelen in vergelijking met concurrenten. En toch kunnen we ook altijd garant staan voor de kwaliteit van ons materiaal en het eindresultaat. Dit geldt zowel voor muurschilderingen als voor schilderijen. Omdat je het schilderij rechtstreeks bij de kunstschilder koopt en niet bij een galerij, bespaar je tenslotte nog meer op de kosten.

Bovendien investeer je in een stukje eigenheid en gezelligheid in je woning of kantoor. Of je betaalt voor een waardevol en origineel cadeau. Wat je motivatie ook is, wij kijken er heel erg naar uit om jouw visie te horen en met jou samen te werken. Nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op.

Onze werkwijze onderscheidt zich door open communicatie met de klant en transparante prijzen. Als klant kun je zelf bepalen hoe je schilderij of muurschildering eruit zal zien. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende bespreking van het uit te voeren project. Hierbij krijgen we een concreter beeld van je verwachtingen en eventueel de locatie waar het schilderij of de muurschildering moet worden aangebracht.

Je kunt zelf het eindresultaat sturen door de juiste foto’s aan te leveren of een schets ter inspiratie. Je kunt ook verbaal je idee of concept met ons delen, het onderwerp of thema aanreiken, je voorkeur qua stijl of stroming doorgeven of je wensen met betrekking tot de kleuren. Deze informatie wordt zorgvuldig bijgehouden. Hoe meer input we krijgen, hoe beter we aan je wensen kunnen voldoen. In de tussenstadia van het uitvoerproces zorgen wij ervoor dat de resultaten altijd overeen blijven komen met jouw wensen en smaak. Op deze manier garanderen wij tevredenheid over het eindresultaat. En dat merk je aan onze referenties.

Als je zelf niet echt een concreet idee hebt, nemen wij natuurlijk met veel plezier het creatieve denkwerk op ons. In dat geval gaan we de tussenstadia en schetsen met je delen om af te toetsen of de werkwijze bij je past. En natuurlijk kun je ook hopen inspiratie vinden in ons portfolio.

Wens je meer informatie over onze werkwijze en de manier waarop we een correcte prijs voor jou berekenen? Kies dan één van de categorieën hieronder voor meer uitleg. Uiteraard kun je ons ook altijd persoonlijk contacteren voor antwoorden op allerlei bijkomende vragen!

Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming