Menu

Werkwijze en Prijzen

Onze werkwijze onderscheidt zich door open communicatie met de klant en transparante prijzen. Als klant kun je zelf bepalen hoe je schilderij of muurschildering eruit zal zien. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende bespreking van het uit te voeren project. Hierbij krijgen we een concreter beeld van je verwachtingen en eventueel de locatie waar het schilderij of de muurschildering moet worden aangebracht.

Je kunt zelf het eindresultaat sturen door de juiste foto’s aan te leveren of een schets ter inspiratie. Je kunt ook verbaal je idee of concept met ons delen, het onderwerp of thema aanreiken, je voorkeur qua stijl of stroming doorgeven of je wensen met betrekking tot de kleuren. Deze informatie wordt zorgvuldig bijgehouden. Hoe meer input we krijgen, hoe beter we aan je wensen kunnen voldoen. In de tussenstadia van het uitvoerproces zorgen wij ervoor dat de resultaten altijd overeen blijven komen met jouw wensen en smaak. Op deze manier garanderen wij tevredenheid over het eindresultaat. En dat merk je aan onze referenties.

Als je zelf niet echt een concreet idee hebt, nemen wij natuurlijk met veel plezier het creatieve denkwerk op ons. In dat geval gaan we de tussenstadia en schetsen met je delen om af te toetsen of de werkwijze bij je past. En natuurlijk kun je ook hopen inspiratie vinden in ons portfolio.

Wens je meer informatie over onze werkwijze en de manier waarop we een correcte prijs voor jou berekenen? Kies dan één van de categorieën hieronder voor meer uitleg. Uiteraard kun je ons ook altijd persoonlijk contacteren voor antwoorden op allerlei bijkomende vragen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Werkwijze en Prijzen
Top

Muurschilderingen kinderkamers