Menu

Onze blog

Beste Escape Room? Die met de meeste sfeer!

Escape Rooms… Ze floepen als champignons uit de grond. Waar er enkele jaren geleden slechts ééntje was in elke grootstad, zijn er nu tientallen verspreid over heel Vlaanderen. Het wordt dus moeilijk kiezen. Wat is de beste Escape Room? En heeft het nog zin om zelf een Escape Room te beginnen? Wat is de sleutel tot succes bij Escape Games? Volgens ware ontsnappingsfanaten draait het allemaal rond de sfeer én de goede puzzels natuurlijk.

57 kaarsjes voor Spider-Man!

Door de talloze films, amimatiereeksen en computerspelletjes zou je denken dat Spider-Man stilaan uitgemolken geraakt. Maar de makers zijn Spider-Man nog lang niet beu. Een ook de fans zijn nog niet uitgekeken op deze comic-held. Na 57 jaar is deze cartoonfiguur populairder dan ooit! We schilderen hem dan ook regelmatig op een muur. Wat heeft de toekomst nog in petto voor Peter Parker?

Hete zomer? Zet je zwembad extra in de verf!

Het is officieel een hete zomer. Met constante temperaturen boven de 35 graden is dit al een van de meest opmerkelijke hittegolven ooit voor België en Nederland. In publieke zwembaden zorgt dit voor een ware overrompeling. Als jij met deze temperaturen de trotse eigenaar bent van een eigen binnen- of buitenzwembad, ben je bij de gelukkigen! Met de juiste muurschildering wordt je zwembad nóg veel cooler!

Donald Duck wordt 85 jaar!

Vandaag is het de 85ste verjaardag van het geliefde personage Donald Duck. Deze eend met menselijke eigenschappen is een verzinsel van Walt Disney. Zijn volledige naam is Donald Fauntleroy Duck. Donald duck staat bekend om zijn vreemde manier van spreken. Hij is bijna onverstaanbaar. Bovendien draagt hij vrijwel altijd zijn iconische matrozenoutfit, meestal met blauwe pet en rode strik. 

Herdecoreren: soms wil je gewoon eens iets nieuws

Je computer en je smartphone vragen constant om updates, kledij en accessoires verslijten en de mode verandert, trends zijn snel passé en gadgets gedateerd. Maar hoe zit het met je interieur? Is dat al tien jaar hetzelfde of verander je ook regelmatig van decor? Misschien is het wel tijd voor een interieurupdate.

Moederdag: zeg het met bloemen die niet verwelken!

Hier en daar wordt een etalage mooi versierd, want deze maand worden onze moeders weer gevierd. Terecht, want we hebben veel aan hen te danken. Maar hoe kunnen we hen daarvoor het best bedanken? Chocolade, daar zijn ze wel op gesteld. Eén probleem als het te warm is: het smelt!

8 gouden tips voor een succesvolle lenteschoonmaak

Elk jaar beginnen we er weer aan, bij het eerste tsjilpen van de vogeltjes: onze lenteschoonmaak. Het is intussen een gewoonte geworden en we pakken dit ook dikwijls op dezelfde manier aan. Niet te verwonderen dus dat we er niet altijd even veel voldoening uit halen. Maar hoe moeten we het dan wél aanpakken?

Lentekriebels? Omring je door lentekleuren!

Aan het einde van de winter en het begin van het voorjaar slaan doorgaans de lentekriebels toe. Zeker nu we effectief in februari het zonnetje al zien schijnen, beginnen we allemaal die kriebeltjes wel te voelen. Hoewel de winter officieel nog niet voorbij is, zijn we die eigenlijk al vergeten. Vaarwel dikke pakken sneeuw, hallo lente!

Trendkleuren 2019: welke kleur bij herdecoratie?

Ieder jaar kiest Pantone de kleur van het jaar uit. Maar ze doen ook twee keer per jaar een voorspelling wat de trendkleuren van het seizoen betreft. Naast de modetrends voor dit voorjaar zijn nu ook de modekleuren voor de lente en de zomer bepaald. Benieuwde naar de ‘trendkleuren 2019’?

Koraal, kleur van het jaar 2019!

Koraal is door kleurenexpert Pantone uitgeroepen tot de trendkleur van het komende jaar! Elk jaar rond de jaarwisseling kijken designers en modehuizen vol verwachting naar kleurenspecialist Pantone om de kleur van het jaar te bepalen. Dit jaar koos Pantone voor koraalrood. Deze ‘levendige kleur’ moet luchtige activiteit uitstralen, die een contrast biedt tegen de levenloze […]

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming
Een referentie schrijven

More Stories
Koraal, kleur van het jaar 2019!
WhatsApp Contacteer ons op WhatsApp

Muurschilderingen kinderkamers