Menu

We kunnen elke kinderkamer schilderen in ieder denkbaar gezellig tafereel en met een scala aan bekende figuurtjes. Daarnaast kunnen we u ook tal van fantasierijke eigen ontwerpen voorleggen, of geheel nieuwe concepten uitwerken. U zal niet de eerste klant zijn die een kinderfantasie laat verwezenlijken. Van een simpele maar toffe, kleine schildering tot een scène die meerdere muren bekleedt: Lizart realiseert alle waanzinnig leuke kinderdromen. De kinderkamer was nooit eerder zo gezellig en zo uitmuntend gepersonaliseerd.

Interesse om een kunstschilder de kinderkamer te laten schilderen? Contacteer ons voor een afspraak of vraag om een offerte.

Kinderkamer schilderen in thema’s

Wanneer we de kinderkamer voor u schilderen, kunnen we enerzijds een geheel uniek eigen ontwerp maken. Dit doen we bijvoorbeeld wanneer u een bepaald idee graag gerealiseerd ziet. Vooral ontwerpen met dieren of sport zijn populair binnen dit thema. Anderzijds maken we veel klanten blij met een ontwerp gebaseerd op de personages uit de Disney of Pixar verhalen, of enkele van de Studio 100 helden. Van iedere kinderheld uit welke bron dan ook – cartoons, stripverhalen, kinderboeken, films, topsporters, acteurs – kunnen we de mooiste muurschilderingen maken om de kinderkamer uniek en onvergetelijk te decoreren. Ieder ontwerp nemen we met u door zodat alles van formaat tot kleurengebruik geheel naar wens is. We zijn als het ware uw persoonlijke ‘geest uit de lamp’ voor kinderkamer decoraties.

We kunnen de kinderkamer omtoveren in een stadion, een berglandschap, een eigen bedachte fantasiewereld, of een scène uit een gekoesterd verhaal. De mogelijkheden zijn al even breed als de verbeelding van uw kinderen. Contacteer ons gerust met uw idee of vragen. We komen graag de mogelijkheden ter plaatse bekijken en met u doornemen.

Jarenlang plezier

Bang dat de schildering tegen de tienerjaren te kinderlijk wordt? Dat zal geen probleem zijn. Al onze muurschilderingen worden namelijk geschilderd met afwasbare verf. Na jarenlang genot van een muurschildering in de kinderkamer, kan deze dus soepel verwijderd worden eens de tijd er rijp voor is. In een dergelijke situatie kunnen we bijvoorbeeld de decoratie in de babykamer komen updaten naar een schildering geschikt voor uw schoolgaande zoon of dochter. Of een Winnie the Pooh schildering vervangen door een graffiti stijl muurschildering. We schilderen oneindig veel thema’s in allerlei stijlen, zodat uw kinderen gelukkig zijn met hun versierde kamer. Nog twijfels na het zien van al het moois? Lees meer over onze werkwijze en prijzen.

muurschildering-planeten, kinderkamer schilderen ruimte

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
More Stories
Kinderkamer schilderen: dromen in vervulling
Top

Muurschilderingen kinderkamers