Menu

Geschilderde muurteksten

Een muurtekst laten schilderen is echt in! Een muurtekst is een leuk en mooi accent op de muur en past bij zo goed als alle interieurs. In een eerder landelijk huis kunt u bijvoorbeeld eerder sierlijke letters gebruiken en in een zeer moderne woning een strak en minimalistisch lettertype. In zo goed als alle kamers van het huis is het mogelijk een toepasselijke geschilderde tekst te laten maken: de slaapkamer, woonkamer, keuken,… zelfs het toilet.

Bovendien kunnen we van een muurtekst een echt kunstwerk maken! Het is mogelijk om gewoon de tekst te schilderen in een bepaald lettertype en kleur… maar we kunnen ook spelen met verschillende kleuren, lettertypes en de posities van de woorden en zelf bepaalde figuren vormen met behulp van de woorden. Andere mogelijkheden zijn een wordcloud met verschillende trefwoorden door mekaar of een geschilderde tekst in combinatie met andere geschilderde decoraties.

Het schilderen van zo’n muurtekst is niet tijdrovend en daardoor ook zeker niet duur! Meestal duurt het slechts enkele uurtjes om een mooie muurtekst te schilderen. Ter plaatse kan u samen met ons de grootte van de tekst, de kleur en het lettertype kiezen… het is dus zeer makkelijk te regelen en te kiezen. Uiteraard hoeft u wel eerst een mooie quote, gedicht, gezegde te verzinnen! Geen inspiratie? Hierboven kunt u enkele voorbeelden bekijken van door ons gerealiseerde muurteksten om alvast wat ideeën op te doen voor uw geschilderde muurtekst!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurteksten
Top

Muurschilderingen kinderkamers