Menu

Onze portretten worden gemaakt door Mihaela Beatrice Rotea. Als gediplomeerd kunstenares heeft ze meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van portretten. Ze is enorm toegewijd en haar passie voor haar vak motiveert haar om kunst te creëren die nog generaties lang zal meegaan.

Wil je graag een getekend of geschilderd portret van jezelf, familieleden of vrienden? Of wens je liever je huisdier of lievelingsdier op een portret te zien? Dat is allemaal mogelijk!
Een portret kan een mooie, blijvende herinnering zijn aan een dierbare, maar het kan ook een geheugensteuntje zijn voor je toekomstplannen. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld laten afbeelden zoals je jezelf ziet binnen 10 jaar. Je kunt ook je wildste dromen mee op je portret laten verschijnen. Wil je een portret van jezelf als chef-kok of piloot? Zie je jezelf graag naast je favoriete acteur of als je meest geliefde personage uit een boek of film?
De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij nemen elke opdracht heel serieus en doen er alles aan om een uniek kunstwerk voor je te creëren. Dat doen we enkel met de beste materialen! Bovendien houden we graag rekening met jouw voorkeuren wat betreft het formaat, de stijl of de kleuren. Deel je leukste ideeën met ons en wij voeren ze graag uit! En we leveren het eindresultaat met plezier gratis af bij jou thuis of de locatie van je keuze. Heb je nog andere suggesties of vragen of wil je graag wat advies? Neem dan snel contact op met ons!


Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Portretten
Top

Muurschilderingen kinderkamers