Portretten

Er is geen mooier cadeau dan een prachtig portret van jezelf of een dierbare te ontvangen, gemaakt door een echte kunstschilder. Bij Lizart kunt u terecht voor geschilderde of getekende portretten in allerhande stijlen en verschillende mogelijke afmetingen. Of u nu een portret wilt van uzelf, een dierbare of een huisdier. Wij maken met veel plezier een portret naar uw wens op basis van een foto. En beschikt u zelf niet over een passende foto, dan komen wij met plezier bij u langs om een enkele geschikte foto’s te nemen.

Lees Meer

Geschilderde portretten

We maken schitterende geschilderde portretten in opdracht en verschillende stijlen zijn mogelijk. U hoeft ons enkel een goede en mooie foto te bezorgen en we gaan aan de slag.

Bekijk Portfolio   

Getekende portretten

Het maken van getekende portretten is niet zo tijdrovend en daarom heel budgetvriendelijk, zeker een aanrader om cadeau te geven. We kunnen ook twee personen naast elkaar tekenen.

Bekijk Portfolio   

Dierenportretten

Lizart schildert of tekent dierenportretten met uw favoriet (huis)dier in de hoofdrol. Zo heeft u voor altijd een mooie herinnering in een realistische of moderne stijl.

Bekijk Portfolio   

Stencilportretten

Lizart maakt stencilportretten voor elke gelegenheid op basis van een aantal kleurgradaties. Het onderwerp, de kleuren en de grootte van het stencilportret bepaalt u helemaal zelf.

Bekijk Portfolio   
Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming