Menu

Ben je op zoek naar een geschikt verjaardagscadeau of een leuk aandenken aan iemand om thuis op te hangen? Laat dan een prachtig portret schilderen van je man, vrouw, kinderen of je beste vriend! Bovendien zijn er gelegenheden genoeg om dierbaren te bedanken met een mooi portret. Dus een geschilderd portret cadeau geven, is een uitstekend idee!

Onze geschilderde portretten worden steeds geschilderd door Mihaela Beatrice Rotea, een gediplomeerd kunstenares. De klassieke portretten worden in olieverf geschilderd in verschillende lagen. Daarna worden ze nog voorzien van een laag vernis.

Het formaat kun je zelf kiezen, maar is vaak ook afhankelijk van de stijl van het portret en hoeveel personen er geschilderd moeten worden. Voor klassieke portretten van één enkele persoon raden we meestal 70×50 cm of 60×40 cm aan. Maar alle afmetingen zijn mogelijk!

Ook achteraf staan we graag voor je klaar met advies, bijvoorbeeld in verband met de inkadering van het schilderij. Indien je dit wenst, kunnen we het schilderij zelfs ingekaderd bij jou afleveren.

Qua stijl zijn er ook diverse mogelijkheden: klassiek, impressionistisch, modern, … En natuurlijk mag je zeker ook zelf je fantasie gebruiken!
Zo kunnen we je bijvoorbeeld schilderen naast je favoriete acteur, met andere kledij aan, in een filmdecor of bepaald landschap naar keuze, … Kortom, vrijwel alles is mogelijk.

Indien je daar al een idee van hebt, is het voor ons heel handig om te weten waar je je portret zult ophangen. Dan kunnen we de kleur van de achtergrond en de kledij aanpassen aan je interieur. Zo wordt je nieuwe portret een echt onderdeel van de ruimte.
Onze geschilderde portretten kunnen volgens jouw voorkeur volledig op maat gemaakt worden. Heb je daar nog vragen over? Neem dan gerust contact op en wij beantwoorden graag al je vragen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Geschilderde portretten
Top

Muurschilderingen kinderkamers