Schilderijen op doek

Bij Lizart kunt u handgemaakte schilderijen met olieverf op doek bestellen van een hoge kwaliteit. We werken in opdracht. Dat wil zeggen dat we in uw opdracht een schilderij op doek creëren volgens uw wensen, smaak, gevoel en voorkeur. Ook met uw interieur wordt rekening gehouden. Hiervoor komen we steeds graag eens langs om uw opdracht voor een schilderij volledig vrijblijvend te bespreken. We kunnen schilderijen creëren in alle stijlen en stromingen. U kunt dus zelf het thema of onderwerp, de compositie, de stijl en de kleuren bepalen, alsof u het zelf zou schilderen. Het eindresultaat wordt gratis bij u thuis geleverd in elk gewenst formaat.

Een schilderij bij Lizart bestellen heeft eveneens tal van prijsvoordelen. Zo laat u uw schilderij rechtstreeks bij de kunstschilder maken en koopt u het niet aan via een galerij. Ten tweede rekenen we voor onze schilderijen uitsluitend het aantal uren werk aan en niet de subjectieve prijs voor schoonheid of prestige. Tenslotte is een schilderij op doek een goed alternatief voor een muurschildering, omdat u het gemakkelijk kunt verplaatsen en meenemen wanneer u verhuist.

Lees Meer

Stencilschilderijen

Lizart maakt stencilschilderijen voor elke gelegenheid op basis van een aantal kleurgradaties. Het onderwerp, de kleuren en de grootte van het stencilschilderij bepaalt u helemaal zelf.

Bekijk Portfolio   

Abstracte en figuratieve schilderijen op doek

We creëren abstracte en figuratieve schilderijen die niet alleen passen bij uw interieur, maar ook bij uw persoonlijkheid en gevoel… net alsof u het zelf zou geschilderd hebben.

Bekijk Portfolio   

Landschap en stilleven

We maken zowel moderne als klassieke schilderijen van landschappen of van stillevens in opdracht en dit in vele verschillende stijlen en afmetingen, volledig aangepast aan uw interieur!

Bekijk Portfolio   

Reproducties

Wilt u uw favoriete schilderij bij u thuis aan de muur zien hangen? We kunnen alle schilderijen reproduceren zodat u bijvoorbeeld net een originele Magritte of Picasso in huis heeft!

Bekijk Portfolio   
Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming