Menu

Bent u op zoek naar een uniek element bij het decoreren van uw woning, bedrijf, horecazaak of kinderkamer aan een betaalbare prijs? Een schilderij op doek, muurdecoratie of beschilderd meubelstuk door een echte kunstschilder? Vindt u in de winkel niet echt waar u op zoek naar bent? Heeft u geen enkel idee om uw woningruimte op te vrolijken en weet u niet goed hoe u het moet aanpakken? Of heeft u juist wel een origineel eigen idee maar kunt u het zelf niet uitwerken?

Als u uw woning echt kleur wil geven, doe dan een beroep op Lizart. Wij zijn een team van professionele kunstschilders met reeds heel wat jaren ervaring.

Onze kunstschilder bij u aan de slag? Contacteer ons voor een afspraak of vraag om een offerte.

Kunstschilder aan de slag

Bij Lizart kunt u terecht voor een waar kunstwerk als decoratie, gemaakt door een echte kunstschilder, dat toch tegemoet komt aan uw wensen. Het schilderwerk wordt voor u persoonlijk gecreëerd op basis van uw voorkeuren en ideeën. Zo kunt u vooraf de gewenste grootte opgeven, de kunstenaar sturen in het nastreven van een bepaalde stijl, een ontwerp voorstellen of een voorkeur doorgeven betreffende de gebruikte materialen. Het resultaat is een authentiek kunstwerk dat past bij uw persoonlijkheid en het karakter van de gekozen locatie.

We bieden persoonlijk advies via een vrijblijvend plaatsbezoek of reiken u een aantal ideeën aan. Op die manier kan de kunstschilder ook rekening houden met het interieur waarin het kunstwerk terecht zal komen. We voeren alle soorten schildersopdrachten uit: zowel muurschilderingen, portretten als schilderijen.

muurtekst_danceintherain, kunstschilder maakt muurtekst

Wilt u een kunstliefhebber verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk? Doe dan een exclusief schilderij cadeau. Dit kan een portret zijn van een dierbare of een schilderij met een toepasselijk thema.

Onze schilderservice is voor alle gelegenheden, voor jong en oud en voor zowel bedrijven als particulieren.

Wenst u uzelf of iemand anders te plezieren met unieke decoratie, neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een afspraak.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Kunstschilder schildert in opdracht
Top

Muurschilderingen kinderkamers