Muurschilderingen

Onze prachtige muurschilderingen zijn ideaal voor de decoratie van uw kinderkamer, woonkamer of buitenmuren, maar eveneens voor een klas of gang op school, in een bedrijf, winkel of horecazaak! Zowel op binnenmuren als op tuinmuren of gevels komen ervaren kunstschilders met de beste materialen graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven brengen. Zoekt u een professionele muurschildering die bij uw persoonlijkheid en interieur past, dan bent u bij Lizart aan het juiste adres. U zal ook merken dat ware kunst niet onbetaalbaar hoeft te zijn.

Lees Meer

Muurschilderingen landschap en stilleven

Met een prachtig natuurlandschap of uitzicht op de zee kunnen we uw tuin dubbel zo groot laten lijken, maar indien u een stadsmens bent schilderen we met veel plezier Manhattan in uw salon!

Bekijk Portfolio   

Muurschilderingen kinderkamers

Muurschilderingen voor kinderkamers worden zeer veel gevraagd. Ze vormen dan ook het middel bij uitstek om de ruimte om te toveren tot een prachtige speelomgeving voor het kind.

Bekijk Portfolio   

Decoratieve muurschilderingen

Muurschilderingen dienen niet altijd realistische afbeeldingen in full color te zijn. Met elegante vormen in bijpassende kleuren kunnen we zowel moderne als klassieke interieurs decoreren.

Bekijk Portfolio   

Muurteksten

Geschilderde muurteksten zorgen voor een charmante noot in uw interieur! U kunt zelf uw favoriete gedicht, slogan, citaat of spreuk bepalen maar ook  lettertype, kleur en tekstgrootte.

Bekijk Portfolio   

Abstracte en figuratieve muurschilderingen

Met een abstracte muurschildering kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Door een combinatie van vorm en kleur scheppen we een uniek en modern kunstwerk op maat.

Bekijk Portfolio   

Muurschilderingen scholen en crèches

Met een muurschildering wordt de klas of speelruimte helemaal opgevrolijkt. Het wordt vast en zeker leuker voor de kinderen om te leren of te spelen en aangenamer voor u om te werken!

Bekijk Portfolio   

Plafondschilderingen

Op plafonds kunnen ook schilderingen worden aangebracht. Onder andere een eenvoudige blauwe lucht met wolkjes of een gedetailleerde trompe- l’oeil behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk Portfolio   

Muurschilderingen van mensen en dieren

Lizart schildert muurschilderingen van mensen en dieren. Of het nu om bekende of onbekende mensen en dieren gaat, Lizart legt ze vast op een muur naar keuze uw favoriete stijl.

Bekijk Portfolio   
Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming