Menu

Onze prachtige muurschilderingen zijn ideaal voor de decoratie van uw kinderkamer, woonkamer of buitenmuren, maar eveneens voor een klas of gang op school, in een bedrijf, winkel of horecazaak! Zowel op binnenmuren als op tuinmuren of gevels komen ervaren kunstschilders met de beste materialen graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven brengen. Zoekt u een professionele muurschildering die bij uw persoonlijkheid en interieur past, dan bent u bij Lizart aan het juiste adres. U zal ook merken dat ware kunst niet onbetaalbaar hoeft te zijn.

Een muurschildering op de juiste locatie kan een enorm verschil maken voor uw interieur of exterieur. Een schildering op uw tuinmuur kan kale tuinmuren enorm verfraaien. Een wandschilderij in uw leefruimte voegt enorm veel gezelligheid toe aan uw woning. Een muurschilderij in de kinderkamer verfraait heel de kamer en maakt het aangenamer voor elk kind om er te spelen en slapen. Een trompe l’oeil kan dan weer de illusie van ruimte opwekken. En u kunt zelfs elke reislocatie dichterbij brengen door ze op de muur van uw terras te zetten.Vraag ons gerust om advies voor de decoratie van een specifieke kamer of buitenlocatie.

Wij werken met professioneel materiaal geschikt voor alle omstandigheden. Wij hebben voor elke situatie aangepaste verf. Zo is de verf voor buitenmuren bestand tegen allerhande weersomstandigheden en hebben we zelfs verf die geschikt is voor onder water, bv. voor het schilderen van zwembadwanden. En heeft u toch nog vragen over materiaalgebruik of onze werkwijze voor uw specifieke schilderopdracht, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Alle stijlen en formaten zijn mogelijk op zo goed als alle ondergronden. Alle ideeën voor het ontwerp zijn welkom. We kunnen zowel eigen ontwerpen als reeds bestaande afbeeldingen of teksten maken. En u heeft steeds de garantie van een mooie prijs én kwaliteitswerk!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen
Top

Muurschilderingen kinderkamers