Menu

Helemaal betoverd door onze weergaloze muurschilderingen, maar benauwd over de prijs? Wees gerust: u zult niet op een houtje hoeven bijten om een fraaie muurschildering bij u thuis te laten realiseren. Het is onze werkwijze om het ontwerp – en de daarmee samenhangende prijs – van elke muurschildering volledig in overleg met u te bepalen. U kunt de wandschildering dus net zo duur maken als u zelf wenst. We bespreken welk ontwerp u aanspreekt en op welke manier we dit binnen uw budget laten passen. Deze aanpak, gecombineerd met onze ervaring, maakt dat we een zeer fraaie muurschildering voor elk budget kunnen maken. We bespreken hier welke elementen we meenemen in de berekening als antwoord op uw vraag: wat kost een muurschildering? Zo kan een silhouet schildering een ruimte meteen een heel andere sfeer geven, terwijl ze vrij snel geschilderd is, omdat we slechts één kleur gebruiken. Dit is een klein voorbeeld van hoe we visie naar budget kunnen schikken voor een mooi resultaat dat binnen uw vooropgestelde budget past.

Geen onverwachte extra’s

Nog een meevaller: we rekenen geen extra verplaatsingskosten of materiaalonkosten aan. Deze zitten standaard in onze prijs inbegrepen. Geen zorgen dus of u extra verplaatsingskosten moet betalen als u drie provincies verderop woont.

Factoren die invloed hebben op de prijs

Aangezien de prijs zo nauw samenhangt met het ontwerp, kunnen we hier moeilijk een prijstabel zetten. Wanneer u ons contacteert met een idee kunnen we wel een richtprijs aangeven, eens we uw wensen kennen. Van invloed op de prijs zijn ten eerste de grootte van de te beschilderen oppervlakte. Daarnaast natuurlijk de gewenste hoeveelheid aan details en de moeilijkheidsgraad van de wandschildering. Verbonden aan deze factoren, komt ook het aantal uren nodig om de opdracht te vervolledigen kijken.

2 kunstschilders

Prijs opvragen: wat kost een muurschildering?

U heeft op onze site inspiratie opgedaan en wil graag een prijs aanvragen? Om dit zo spoedig mogelijk voor u te regelen, is het handig als u ons de de afmetingen van de gewenste muurschildering kan geven, en tevens in ieder geval een concept heeft van wat u graag op deze oppervlakte geschilderd wilt zien. Op basis van deze informatie kunnen we u een richtprijs geven. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
More Stories
Wat kost een muurschildering u? Vraag een prijs op
Top

Muurschilderingen kinderkamers