Menu

Misschien heb je zelf wel een dochtertje dat op het puntje van haar stoel zit wanneer haar elfenvriendjes samen een heleboel pret beleven? En misschien zou je je dochter ook een enorm plezier doen met een slaapkamer waarin deze elfjes permanent een plaats hebben gekregen. Het is zelfs mogelijk om haar naam op een originele manier in het tafereel te verwerken. We kunnen zelfs je dochtertje zélf op de muur schilderen omringd door haar favoriete Disney-elfjes.

Wil je graag zelf zien hoe een muurschildering Tinkerbell op een originele manier in de kamer van je oogappel tovert? We kunnen het groots aanpakken met een heus elfenbos of een complete elfenvallei. Maar we kunnen ook een kleine, smaakvolle decoratie voorzien, bijvoorbeeld indien de kamer zelf al vol hangt met elfjes, gordijnen, lampen, speelgoed enzovoort. Natuurlijk kunnen we ook Peter Pan en zijn vriendjes betrekken bij de muurschildering. Tinkerbell is tenslotte perfect te combineren met andere Disneypersonages. Kortom, we kunnen een schildering voorzien met enkel elfjes, of ook andere Disneyhelden, piratenschepen en zeemeerminnen. Zowel bestaande afbeeldingen, combinaties of geheel nieuwe ontwerpen zijn mogelijk. We schilderen wat jouw kinderen het liefst op de muur zien en bovendien op zo’n manier dat het ook nog eens goed in je interieur past.

Wil je graag een muurschildering van Tinker Bell laten maken? Contacteer ons voor een afspraak of vraag om een offerte.

Muurschildering Tinkerbell voor jouw prinsesjes

Je eigen prinsesjes verblijden met Disney’s meest geliefde elfje? Uit de films valt genoeg inspiratie te halen om met een magische muurschildering Tinkerbell permanent in de slaapkamer van je oogappeltje te toveren. Daarnaast kunnen we iedere muurschildering aanpassen aan het budget dat je aan de wandschildering uit wil geven. We kunnen meer of minder personages of details toevoegen om de kostprijs te drukken. Neem gerust contact op om een aantal opties te bespreken.

tinkerbell wandschildering,muurschildering Tinkerbell

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschildering Tinkerbell: elfjes in de kinderkamer
Top

Muurschilderingen kinderkamers