Menu

Het meest van al maken we muurschilderingen voor baby- en kinderkamers. Doorheen de jaren is dit dan ook een van onze specialiteiten geworden. We hebben reeds een enorm portfolio gerealiseerd met honderden afbeeldingen die u kan bekijken in de albums hierboven. Erg populair zijn vooral wandschilderingen met Disney figuren, Me To You Beren en andere bekende figuren. Maar uiteraard kan u vooral beroep op ons doen voor het maken van muurschilderingen met figuren en landschappen die we zelf uitvinden naargelang de beschrijvingen en wensen die u ons doorgeeft. Het is mogelijk om ons eerst een ontwerpje te laten maken zodat u kan zien wat het ongeveer zal worden.

Al onze muurschilderingen zijn hand geschilderd met afwasbare verf. We kunnen op zo goed als elke ondergrond schilderen, ook op behang met structuur of muren met donkere kleuren. Wel kunnen we niet rechtstreeks op bepleistering schilderen, want dan dient de muur eerst voorzien te worden van een grondlaag. Aangezien alles mogelijk is om te schilderen hoeft u uw muurschildering zeker niet uit onze albums te kiezen, maar dat kan natuurlijk wel altijd.

Onze wandschilderingen voor babykamers en kinderkamers zijn volledig aan te passen aan uw budget. U kan zelf uw budget doorgeven en wat u graag zou willen hebben en dan schilderen we het best mogelijke in de plaats, steeds met een mooi resultaat. U kan meer info vinden op de pagina over onze werkwijze en prijzen of ons contacteren met al uw vragen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen kinderkamers
Top

Muurschilderingen kinderkamers