Menu

Decoratieve muurschilderijen

Met een decoratieve muurschildering voor de babykamer of kinderkamer bedoelen we vooral deze wandschilderingen die eerder met minder verschillende kleuren zijn geschilderd en effen zijn ingekleurd zonder schaduwen. Vaak zijn het ook geen echte afbeeldingen van figuren met landschapselementen, maar abstractere en eenvoudigere vormen.

De bedoeling is om een mooie en gezellige kinderkamer te creëren zonder typische kinderfiguren als Winnie De Pooh of andere bekende tekenfilmhelden. Op deze manier zullen de kinderen hier minder snel uitgroeien en kan men de muurschildering heel wat jaren behouden… zelf voor altijd. Er zijn verschillende mogelijkheden zowel voor moderne als klassieke kinderkamers.

We gebruiken steeds de kleuren die reeds in de kamer voorkomen zodat de decoraties goed passen bij de rest van het interieur, geen kleurenexplosie dus maar een harmonie van vorm en kleur. Leuke voorbeelden van decoratieve muurschilderingen zijn silhouetten van dieren, takken, bomen… of eerder abstractere vormen. We schilderen deze in slechts 1 of 2 kleuren en de herkenbare vorm zorgt voor een toffe versiering van de muur.

Men kan ook verkiezen met meerdere kleuren te werken. Wat momenteel bijvoorbeeld erg in trek is, is de retrostijl en uiltjes. Kleurrijke uiltjes op takken of in bomen met veel tierlantijntjes, maar alles steeds effen ingekleurd.

Decoratieve wandschilderingen zijn meestal niet zo kostelijk, tenzij er erg veel details aan zijn. Daar alles immers effen wordt ingekleurd zonder schaduwen gaat het werk goed vooruit. Bovendien kan u zelf het budget voor uw muurschildering zelf kiezen en dan zorgen wij voor het best mogelijke in de plaats!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Decoratieve muurschilderijen
Top

Muurschilderingen kinderkamers