Menu

We maken onze graffiti muurschilderen steeds assorti met de kleuren en stijl van de kamer. Indien een andere accentmuur of de gordijnen bijvoorbeeld blauw zijn, dan laten we deze kleur ook sterk voorkomen in de muurschildering zodat deze volledig past in het interieur van de kamer. Op die manier is het altijd mogelijk om in iedere ruimte een passende schildering te kunnen creëren die helemaal niet zal storen met de inkleding van de kamer.

U kan zelf de tekst (bijvoorbeeld de naam van de kinderen) kiezen als ook de stijl van de letters en kleuren. Indien u hierover nog niet volledig zeker bent kunnen we op voorhand eerst een ontwerpje maken en als er geen veranderingen meer noodzakelijk zijn, dan komen we de graffiti wandschildering in het echt uitvoeren.

Onze graffiti muurschilderingen worden niet met spuitbussen gespoten, maar met penselen geschilderd. Dit zorgt er voor dat de schildering minder nonchalant is afgewerkt en dus ook erg mooi is van zeer dichtbij… ideaal dus voor muurschilderingen die zich in huis bevinden en niet enkel van veraf worden bekeken buiten op straat.

Bovendien is een graffiti muurschildering erg budgetvriendelijk. Het kost niet zo veel tijd om dergelijke muurschilderingen af te werken. U kan zelf ook beslissen over wat u wenst uit te geven voor de tekening en dan maken wij er het best mogelijke voor in de plaats. Er zijn immers verschillende manieren om wandschilderingen in graffiti stijl te maken: met makkelijke of moeilijke letters, met veel of weinig details en verschillende kleuren.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Graffiti muurschilderingen
Top

Muurschilderingen kinderkamers