Menu

Een sportieve muurschildering op de kinderkamer is een uitstekend idee omdat deze toch duurzamer zijn dan de typische figuren uit tekenfilms en strips. Kinderen zullen hier immers sneller uitgroeien, terwijl ze dikwijls toch voor altijd fan blijven van hun favoriete team! Een wandschildering van het logo van hun lievelingsploeg is bijvoorbeeld erg leeftijdsneutraal en kan daarom heel veel jaren op de muur blijven staan. In ons portfolio hierboven kunt u reeds enkele realisaties van logo’s bekijken en op de volgende pagina op onze website kan u meer voorbeelden terugvinden van sport-logo’s: decoratieve muurschilderingen. Omdat voetbal zo populair is worden vooral logo’s gevraagd van zeer bekende voetbalploegen zoals Barcelona, Real Madrid, Anderlecht, PSV,… Ook is het mogelijk een portret van uw kind in sportuitrusting te laten schilderen naast het logo van zijn lievelingsteam.

Naast het laten schilderen van louter het logo is het uiteraard eveneens mogelijk een echt portret op de muur te laten schilderen van uw lievelingsspelers. Zo kunnen we bijvoorbeeld Ronaldo in duel schilderen met Messi of ze laten scoren in doel. Meer neutrale wandschilderingen zoals een random voetbalstadion of basketbalspelers, een racewagen of motorfiets zijn ook een uitstekende optie om een sportieve kamer te creëren.

Kortom… alles is mogelijk om te schilderen en van de kinderkamer een sportieve omgeving te maken! Bovendien kunnen we leuke wandschilderijen maken aangepast aan ieders budget. Er zijn immers vele manieren waarop we kunnen schilderen, maar steeds met een zeer mooi resultaat! We kunnen bijvoorbeeld enkele silhouetten maken van sporters of ze heel gedetailleerd en realistisch schilderen. Dit zijn twee uitersten van stijlen, maar ze zijn beiden mooi!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Sport
Top

Muurschilderingen kinderkamers