Menu

De mogelijkheden om muurschilderingen rond het Winnie the Pooh-thema te maken zijn alvast onbeperkt. Zowel voor eerder moderne en minimalistische als eerder klassieke baby- en kinderkamers zijn er mooie ideeën. De felle kleuren van deze schattige figuren vrolijken de kamer helemaal op. En mochten de kleuren toch niet zo goed passen bij het interieur, dan zijn er altijd alternatieve oplossingen. Zo is het bijvoorbeeld altijd een stijlvolle oplossing om ze in grijstinten te schilderen en dan met enkele kleuraccenten toe te voegen die overeenstemmen met de kleuren die reeds elders in de kamer zijn terug te vinden.

Naast Winnie the Pooh zijn de randfiguren ook enorm bekend: Teigetje, knorretje en Iejoor de ezel. Vooral muurschilderingen van Teigetje (of Tijgertje) vallen in de smaak. Vaak schilderen we Teigetje al liggend op een tak van een boom met wat vlinders of bijtjes errond. Dan krijgt de kamer er meteen ook een bossfeer bij.

Het is ook leuk om de voornaamste figuurtjes in dezelfde wandschildering te plaatsen. We kunnen ze op allerlei manieren schilderen dus je kunt zelf kiezen waar ze zich moeten bevinden en welke activiteit je hen wil zien uitvoeren.

Schilderijen van Winnie the Pooh zijn er ook voor ieders budget. Je kunt de tekening zelf zo uitgebreid of zo eenvoudig laten maken als je wil. De figuren in een landschap schilderen op de hele muur met vele extra elementen en details, is meestal een hele dag werk. Maar gewoon één of twee figuurtjes zonder een moeilijke achtergrond is vaak al in enkele uurtjes al geschilderd. En zelfs een kleine muurschildering kan al een groot verschil maken in een kinderkamer of babykamer.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Winnie the Pooh
Top

Muurschilderingen kinderkamers