Menu

Een beetje natuur op je muur?

Veel gevraagde decoratieve muurschilderingen zijn tekeningen met bomen of elegante takken, al dan niet gecombineerd met een kleine tekst. Ook muurschilderingen van silhouetten, bijvoorbeeld van vogels, katten of uiltjes zijn erg populair. Logo’s worden niet enkel door bedrijven gevraagd maar ook als decoratieve elementen door particulieren. Zo willen veel mensen bijvoorbeeld graag het logo van hun favoriete voetbalploeg op de muur. Het grote voordeel van decoratieve muurschilderingen is dat ze met enkele eenvoudige elegante vormen de ruimte kunnen charmeren en opvrolijken zonder ingrijpende veranderingen aan te brengen in het interieur.

Decoratieve muurschilderingen in kinderkamers

Ook in kinderkamers en babykamers zijn decoratieve muurschilderingen erg populair. Een tekening geschikt voor kinderen hoeft niet altijd druk en gedetailleerd te zijn. In tegendeel, misschien brengen eenvoudige wandschilderingen die effen zijn ingekleurd zonder schaduwen net meer rust in de kinderkamer. Leuke figuurtjes komen evengoed tot hun recht zonder complexe of drukke achtergrond. Bovendien spreken abstracte en eenvoudige, herkenbare vormen de kleinste kindjes net het meeste aan! Een tijdloze muurschildering die past bij het interieur zal ook heel lang dienst kunnen doen. Zowel in moderne als klassieke kinderkamers kunnen kleine decoratieve elementen al veel sfeer brengen. En dat kan gerust met behulp van leuke Studio 100-figuurtjes, Winnie The Pooh-vriendjes of Disneypersonages.

Wat kost dat grapje?

Decoratieve wandschilderingen zijn meestal niet zo kostelijk, tenzij er erg veel details aan zijn. Daar alles effen wordt ingekleurd zonder schaduwen gaat het werk goed vooruit. Decoratieve muurschilderingen zorgen op die manier niet voor een kleurenexplosie maar voor harmonie van vorm en kleur. Het is stijlvol en prijsvriendelijker dan complexe landschappen. Bovendien kun je het budget voor je muurschildering zelf kiezen en dan zorgen wij voor het best mogelijke resultaat voor die prijs!

Heb je een leuk idee voor een decoratieve muurschildering? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Decoratieve muurschilderingen
Top

Muurschilderingen kinderkamers