Menu

Muurschilderingen landschap en stilleven

Met muurschilderingen landschap en stilleven bedoelen we de typische wandschilderingen, dus niet met figuren of dieren, niet met abstracte vormen of de eerder decoratieve werken, deze vindt u op andere pagina’s van onze website. In deze categorie van muurschilderingen kunt u op ons beroep doen om bijvoorbeeld een mooi natuurlandschap te laten schilderen van de Provence of Toscane of een stadsgezicht van New York, Parijs of Antwerpen. Ook kan het uw meest exotische droombestemming zijn zoals een verlaten strand, of een schilderij van de piramides in Egypte. Alle plaatsen zijn mogelijk! We kunnen onze wandschilderijen ook maken als trompe l’oeil, dus net alsof u door een raam naar buiten kijkt en naar een rustgevend landschap staart.

We schilderen niet alleen binnenshuis, maar bij droog weer ook vaak op terrassen, gevels, tuinmuren, … steeds met de beste materialen en op zo goed als elke ondergrond. Met een muurschildering kunt u de tuin immers een heel andere look geven of groter laten lijken. Ook is het fantastisch om de muren langsheen het zwembad te laten beschilderen zoals het lijkt alsof u op vakantie bent! Naast landschappen schilderen we ook stillevens: bijvoorbeeld uw favoriete fles wijn in het groot op de muur!

Bovendien hoeven het geen uiterst realistische wandschilderingen te zijn, want alles is mogelijk. Ook qua schilderstijl kunnen we vele kanten op. Bijvoorbeeld heeft een meer impressionistische muurschildering heel veel charme en stijl. Hierboven kunt u onze gerealiseerde muurschilderingen terugvinden van landschappen, stadsgezichten, stillevens, … zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen landschap en stilleven
Top

Muurschilderingen kinderkamers