Menu

Oneindig veel mogelijkheden bij Disney muurschilderingen

Bij Lizart bent je aan het juiste adres om je babykamer of kinderkamer te laten beschilderen. Heel graag brengen wij mooie muurschilderingen en decoraties aan waardoor je kindjes met plezier in hun kamer zullen spelen en slapen. We hebben trouwens de juiste ervaring en expertise op zak om kinderkamers om te toveren tot een gezellige speelomgeving. En we maken niet alleen muurschilderingen met leuke figuurtjes die we zelf verzinnen. Maar vaak vragen klanten ons ook om wandschilderingen te maken met Disneyfiguren… Je zou ervan verstelt staan hoeveel kindjes er kiezen voor Disney muurschilderingen!

Disneyfiguren zijn namelijk heel erg populair! Welk kind kent nu niet Winnie De Pooh, Tinkelbel of de autootjes van Cars?

Toch zijn er ook een boel Disneyfiguurtjes die ondanks hun bekendheid veel minder worden gevraagd als muurschildering… Daarom hebben we voor deze vergeten helden een aparte categorie voorzien. Zelfs de Disneyfiguurtjes die je niet terugvindt op onze website kunnen we gemakkelijk reproduceren in je kinderkamer. Je kunt gewoon zelf doorgeven welke Disneyfiguren je graag laat voorkomen in de muurschildering. En je kunt zelfs kiezen welke achtergrondelementen je graag zou toevoegen. De mogelijkheden bij Disney muurschilderingen zijn eindeloos!

Bovendien geven we je graag extra advies, zodat de kleuren zeker goed passen bij de rest van het interieur in de babykamer of kinderkamer. In modernere kamers kan het bijvoorbeeld beter werken om de wandschildering in grijswaarden te schilderen dan in kleur.

Wat kost dat plaatje?

Een muurschildering van Lizart is nooit te duur! Je kunt immers volledig zelf kiezen welk budget je wilt besteden aan het kunstwerk. We kunnen een mooi schilderwerk afleveren voor ieders budget. We kunnen namelijk schilderen in verschillende stijlen die eenvoudiger of net complexer zijn. Een tekening kan zowel met veel details en achtergrondelementen aangebracht worden of juist niet. Op basis van het door jou vooropgestelde budget en een idee van je wensen, kunnen we bekijken wat mogelijk is en samen een voorstel uitwerken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Disney muurschilderingen: nog andere
Top

Muurschilderingen kinderkamers