Menu

Jungle Boek is een tijdloos verhaal en ieder van ons heeft wel verschillende keren genoten tijdens het bekijken van de Disney film. Ook bij de kinderen van nu is het verhaal enorm bekend, wellicht door de leuke en herkenbare figuren… en deze zijn ook erg leuk om te schilderen.

De bekendste figuren uit Jungle Boek zijn wellicht Bagheera de panter, Baloe de beer, Kaa de slang, Louie de aap en uiteraard Mowgli het hoofdpersonage. Vooral Baloe is populair omdat hij zorgt voor de komische noot waar kinderen goed om kunnen lachen.

Inspiratie en beeldmateriaal genoeg om prachtige wandschilderingen te maken voor de babykamer of kinderkamer. Indien er een grote lege muur beschikbaar is, dan kunnen we deze helemaal omvormen tot een echte jungle met bomen, palmen, kleurrijke planten en struiken , bergen en uiteraard de favoriete figuren van de kinderen zals Baloe, Bagheera, de slang, de olfant en Mowgli.

De kleuren kunnen zo worden aangepast dat de muurschildering zeker past met het interieur van de rest van de kamer. Ook is het mogelijk de tekening niet muurvullend te maken maar gewoon te werken met enkele figuren en eventueel een grote boom of een tak waar de dieren in worden geïntegreerd.

Bovendien kunnen we muurschilderijen maken voor ieders budget. Er zijn steeds leuke oplossingen te creëren en u kan zelf beslissen welke kosten u aan het maken van de wandschildering wenst uit te geven. We kunnen immers iedere tekening op verschillende wijzen schilderen met steeds een goed resultaat. Hierboven kunt u enkele van onze gerealiseerde muurschilderingen in kinderkamers van Jungle Book bekijken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Jungle Book
Top

Muurschilderingen kinderkamers