Menu

Tinkelbel of Tinker Bell is een elfje dat niet op haar mondje is gevallen. Ze komt oorspronkelijk uit de Disneyfilm van Peter Pan. Ze is dan ook nog erg populair bij de meisjes omdat Disney achteraf nog verschillende tekenfilms heeft uitgebracht met Tinker Bell als hoofdpersonage. In deze films heeft ze nog veel andere elfenvriendinnetjes: Zilverdauw, Vidia, Iridessa, Rosetta, Faun en Sneeuwkristal. Deze figuurtjes kunnen uiteraard ook worden geïntegreerd in een mooie wandschildering.

Er zijn vele leuke muurschilerijen te maken met Tinkelbel en de andere elfjes. Wat klanten meestal graag willen, is een Tinker Bell die door de lucht vliegt met een regenboog erbij. Ook Tinker Bell die de naam van een kindje tevoorschijn tovert, is enorm populair. Maar er zijn natuurlijk nog veel andere mogelijkheden die heel mooie resultaten kunnen opleveren. Denk maar aan een magisch sprookjesbos waarin Tinker Bell en haar vriendinnetjes verstoppertje spelen bijvoorbeeld. Of een grote, dikke sprookjesboom waarin Tinkelbel op een tak zit. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je kinderkamer of babykamer te decoreren met behulp van dit vrolijke elfje. Misschien heb je zelf wel originele of creatieve ideeën?

Een Tinker Bell voor elk interieur en elk budget

Je kunt alvast een heleboel inspiratie halen uit onze voorbeelden hieronder of op Pinterest. We kunnen gemakkelijk voor elke kinderkamer en elke interieurstijl een passend tafereel bedenken. We kunnen de muurschildering ook aanpassen aan jouw budget. Dat hangt immers af van hoe meer elementen / details er in de muurschildering moeten voorkomen. Onze prijzen hangen uiteraard af van het aantal werkuren dat we moeten besteden aan een schilderproject.

Interesse om op een muurschildering Tinkerbell te laten vertegenwoordigen?
Contacteer ons vrijblijvend en deel met ons je wensen en ideeën. Dan kunnen we samen voor het best mogelijke resultaat zorgen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Tinker Bell
Top

Muurschilderingen kinderkamers