Menu

Een leuke babykamer en kinderkamer is voor zowel de kinderen als voor de ouders erg aangenaam. Indien u het echt gezellig wil maken is het laten schilderen van een muurschildering een goed idee! Bij Lizart bent u aan het juiste adres om uw kinderkamer om te laten toveren tot een Walt Disney sprookje zodat de kinderen echt worden betoverd door de leuke figuurtjes en het mooie landschap dat de kamer groter en gezelliger maakt.

In een wandschildering kan alles! U kan als het ware uw fantasie de vrije loop laten gaan en al uw favoriete Disney figuren in één en dezelfde muurschildering het gezellig laten maken in de kinderkamer. Zowel kleine muurschilderingen als een hele geschilderde kamer zijn mogelijk. U kan zelf een setting zoeken die bij de kleuren van de kamer past zoals een sprookjesbos, een blauwe lucht, een woestijn, zee, enzovoort. Het is ook een leuk idee om op de muur een soort van raam te schilderen zoals het net lijkt alsof je door het raam kijkt naar een echte sprookjeswereld waar je favoriete Disney-figuren zoals bijvoorbeeld Aladin, Peter Pan, Ariël, Baloe, Mickey en vele anderen naar je terug kijken.

Omdat u zelf alles kan kiezen wat u graag in uw muurschilering voor de kinderkamer zou willen hebben kan u het zelf zo goedkoop en zo duur maken als u zelf wil. We kunnen immers mooie muurschilderingen maken voor ieders budget en onze muurschilderingen heel gedetailleerd maken met vele landschapselementen of juist niet. Ook kunnen onze werken aan iedere kamer worden afgestemd, of het nu gaat om een hypermoderne kamer of een kinderkamer met een zeer klassieke look.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen met verschillende Disney figuren
Top

Muurschilderingen kinderkamers