Menu

Het verhaal speelt zich vooral af in een dicht bos en dit is voor een muurschildering ook een ideale setting, want een bos kan de babykamer of kinderkamer echt gezellig maken en een waar sprookjesgevoel opwekken bij de kinderen. Bovendien kunnen we er veel andere leuke en schattige dieren bij schilderen zoals Stampertje het konijn, Bloempje het stinkdier, de uil, Bambi’s moeder en uiteraard Feline… Bambi’s vriendinnetje.

Er zijn heel wat mogelijkheden om een fantastische muurschildering van Bambi te creëren in de kinderkamer. Indien er een volledige lege muur beschikbaar is, is het een goed idee om deze muur volledig te schilderen en er een echt sprookjesbos van te maken met bomen, struiken, gras, bloemen, vogeltjes en daarin de voornaamste figuren uit de Bambi tekenfilm.

Het is ook mogelijk om de muurschildering niet muurvullend te maken en gewoon enkele figuren te schilderen met een boom of tak er bij of enkele vogeltjes of vlinders. Veel klanten hebben ook graag dat de naam van hun dochtertje of zoontje geïntegreerd wordt in de tekening met eventueel een klein tekstje of versje er bij. Alles kan op wens geschilderd worden en het is altijd mogelijk eerst een schets aan te vragen zodat u op voorhand kan zien hoe het er ongeveer zal uitzien.

Onze wandschilderijen kunnen steeds op maat van uw budget worden gemaakt. U kan dus zelf kiezen hoeveel u er graag aan wenst uit te geven en wij maken er altijd het best mogelijke voor. Het is immers mogelijk figuren en landschap op verschillende manieren te schilderen en zo kunnen we zorgen dat bijvoorbeeld een muurschildering Bambi wat meer of minder diertjes telt, met meer of minder details of in een stijl wordt geschilderd dat meer of minder werkuren vergt.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen van Bambi en Stampertje
Top

Muurschilderingen kinderkamers