Wie zijn wij?

p1070690Wij zijn Wim en Mia. In 2008 richtten we Lizart op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in muurschilderingen en schilderijen. Lizart is beginnen groeien dankzij een bevriende schooldirecteur die ons de kans gaf om net na onze oprichting vele muurschilderingen te maken op zijn school. Uit de positieve reacties op dat werk zijn nieuwe opportuniteiten voortgekomen en zo is de bal definitief aan het rollen geraakt.

14614326_340425296302274_1916503617_oWe werken als koppel bijna altijd samen, maar hebben ook onze eigen specialiteit. Mia heeft het talent en de studies gedaan om zeer artistieke en realistische werken te schilderen. Ze neemt eveneens het voortouw in het ontwikkelen van de composities. Wim is goed met grote en decoratieve schilderwerken en neemt de zakelijke leiding op zich. Maar tijdens het schilderen werken we bijna altijd samen, omdat we voor iedere opdracht mekaar steeds goed kunnen gebruiken.

muurschildering-paskamerMuurschilderingen bestaan natuurlijk al duizenden jaren, kijk maar naar de holbewoners die hun grot beschilderden! Wie echter vandaag de dag op zoek gaat naar deze service komt vaak terecht bij enorm dure en elitaire kunstenaars, of net bij hobbyisten die ondanks hun inzet nooit het niveau kunnen behalen van een professioneel bedrijf. Lizart vindt net de ‘sweet spot’ tussen die twee extremen en wat ons zo uniek maakt is dat we zowat alle stijlen aan kunnen en dit aan heel normale prijzen gebaseerd op eerlijkheid en gezond verstand.

lizart-muurschildering-10We zijn gebaseerd in Mechelen, maar we reizen heel België en grote delen van Nederland af om te komen schilderen, en dit kost niets extra, zolang de opdracht natuurlijk de moeite waard is!

Lizart heeft al een aantal mooie projecten onder de gordel: zo hebben we portretten geschilderd van kardinalen die momenteel in het Vaticaan hangen en hebben we samengewerkt met bekende bedrijven zoals Sony, Racing Genk, Alken Maes en vele anderen. Toch blijft Lizart een bedrijf voor alle mensen en schilderen we met even veel toewijding en oog voor detail tekenfilmfiguurtjes in een kinderkamer als een enorm logo op de gevel van een groot bedrijf!


Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!