Menu

We hebben elk onze eigen specialiteit. Mia heeft het talent en de studies gedaan om zeer artistieke en realistische schilderijen en portretten te schilderen. Wim maakt muurschilderingen en decoratieve schilderwerken en neemt de zakelijke leiding op zich.

Muurschilderingen bestaan natuurlijk al duizenden jaren, kijk maar naar de holbewoners die hun grot beschilderden!

Muurschilderingen

Wie echter vandaag de dag op zoek gaat naar deze service komt vaak terecht bij enorm dure en elitaire kunstenaars, of net bij hobbyisten die ondanks hun inzet nooit het niveau kunnen behalen van een professioneel bedrijf.

Lizart vindt net de ‘sweet spot’ tussen die twee extremen en wat ons zo uniek maakt is dat we zowat alle stijlen aan kunnen en dit aan heel normale prijzen gebaseerd op eerlijkheid en gezond verstand.

We zijn gebaseerd in Mechelen, maar we reizen heel België en grote delen van Nederland af om te komen schilderen, en dit kost niets extra, zolang de opdracht natuurlijk de moeite waard is!

Lizart heeft al een aantal mooie projecten onder de gordel: zo hebben we portretten geschilderd van kardinalen die momenteel in het Vaticaan hangen en hebben we samengewerkt met bekende bedrijven zoals Sony, Racing Genk, Alken Maes en vele anderen. Toch blijft Lizart een bedrijf voor alle mensen en schilderen we met even veel toewijding en oog voor detail tekenfilmfiguurtjes in een kinderkamer als een enorm logo op de gevel van een groot bedrijf!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Wie zijn wij?
Top

Muurschilderingen kinderkamers