Menu

Met wandschilderingen “van eigen ontwerp” bedoelen we tekeningen die niet gebaseerd zijn op reeds bestaande dingen zoals Winnie De Pooh of Me To You beer… Klanten geven ons hun idee door dat we vervolgens zelf verder uitwerken in een ontwerp en bij goedkeuring schilderen we de muurschildering volledig op maat en naar wens op de muur. Dit kan gaan om iets kleins en eerder decoratief of een hele kamer geschilderd met een spectaculair resultaat!

De meeste mensen hebben liefst iets herkenbaar om hun kinderkamer mee te decoreren. Figuren uit tekenfilms hebben natuurlijk veel succes met de Disneyfiguren op kop. Maar vaak staat hier uiteraard een leeftijdsgrens op, want kinderen blijven niet heel hun jeugd naar deze programma’s en films kijken. Daarom opteren vele ouders ook om ons iets meer leeftijdneutraal te laten schilderen met figuren die we zelf hebben uitgevonden. Omdat onze muurschildering zo goed als niet verslijten doorheen de jaren kan men dus van de kinderkamer een prachtig interieur maken waar kinderen zich thuis voelen vanaf hun geboorte tot ze jammer genoeg vertrekken.

Elk thema is mogelijk: een piratenkamer, prinsessenkamer en ook thema’s als oerwoud, onderwaterwereld, sterren en planeten, dino’s, dieren, ridders en kastelen… en nog vele anderen. U kan zelf ook de schilderstijl kiezen: meer realistisch, als een tekenfilm, zwart-wit of een lijntekening… zodat de tekening qua stijl en qua kleur volledig is afgestemd op de rest van het interieur.

Ook hoeft u helemaal geen schrik te hebben voor een budgettaire kater: u kan immers op voorhand uw budget aan ons doorgeven. We kunnen makkelijk iedere tekening aanpassen naargelang uw budget. De tekening zal dan misschien minder gedetailleerd zijn, maar zeker niet met minder kwaliteit. Schilderen is immers geen exacte wetenschap, alles kan op verschillende manieren gecreëerd worden met prachtige resultaten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen eigen ontwerp
Top

Muurschilderingen kinderkamers