Menu

De romantische sprookjes zijn al eeuwenoud en de tekenfilms van Walt Disney gaan ook al decennia mee, maar toch zijn ze nog zeer populair. Disney prinsessen zoals Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester zijn niet weg te denken uit de meisjeskamers en hartjes en een mooie muurschildering kan de kamer nog extra betoveren!

Er zijn ontelbare leuke mogelijkheden om een toffe prinsessen-muurschildering vorm te geven. We kunnen een aantal prinsessen samen schilderen of de favoriete prinses van uw dochtertjes schilderen in een passend landschap zoals in de tekenfilms. Voor een spectaculair resultaat is het mooi om een hele muur volleig te schilderen met een sprookjesachtig landschap, kasteel, diertjes en de lievelingsprinsessen erbij. Indien er niet zo veel plaats is kunnen we steeds gewoon de figuren schilderen zonder achtergrond of slechts enkele elementen zoals een boom of vogeltjes en andere diertjes.

Naast de echte oude sprookjesprinsessen zijn er ook veel nieuwe leuke prinsessen bijgekomen die eveneens razendpopulaair geworden zijn, zoals Belle, Jasmine, Ariël en de Kikkerprinses. Er zijn dus voorbeelden en inspiratie genoeg om iets passends te vinden voor de babykamer of kinderkamer van uw dochter.

We kunnen prachtige wandschilderingen maken met prinsessen en kastelen uit de Disney films voor ieder budget. U Kan dus zelf kiezen hoeveel uw aan de decoratie van de kinderkamer wenst uit te geven en dan maken we het best mogelijke in de plaats, want er zijn steeds leuke mogelijkheden voor elke type kamer (modern of klassiek). Hierboven kunt u al onze voorbeelden bekijken met prinsessen uit de tekenfilms van Disney en er zullen er in de toekomst zeker nog enkele bijkomen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Disney prinsessen
Top

Muurschilderingen kinderkamers