Menu

Hello Kitty is een echte rage en je kan haar afgebeeld zien op veel producten en decoratie! Ze richt zich niet enkel toe naar kinderen maar ook oudere meisjes dragen wel eens een T-shirt met Hello Kitty er op. Doch worden de Hello Kitty muurschilderingen eerder gevraagd om vooral babykamers en kinderkamers te decoreren en vooral voor de echte meisjes!

Wandschilderingen met Hello Kitty kan men naar believen zelf samenstellen en wij doen de rest! U kan bijvoorbeeld kiezen welke activiteit Hello Kitty dient te doen in onze muurschilderingen en hoe ze er dient uit te zien (spelen met een teddybeer, een boek lezen, toveren met een toverstafje, aan het dansen, enzovoort).

Hello Kitty figuurtjes zijn vrij eenvoudig en daarom kunnen we deze erg vlot schilderen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het budget. Meestal kunnen we een reeks figuurtjes afwerken in enkele uren tijd. Maar het is ook leuk om eveneens enkele randdecoraties te schilderen in combinatie met de Hello Kitty’s. Bijvoorbeeld enkele kleurrijke bloemen, de naam van het meisje integreren in de tekening of een mooi gedichtje, versje, spreuk er bij.

Muurschilderingen met Hello Kitty kunnen goed passen in zowel klassieke als erg moderne kamers. Vooral in de combinatie met roze en andere echte meisjeskleuren komen de muurschildering best tot hun recht. Indien de muur reeds wit van kleur is, is het best om Hello Kitty te integreren in een bepaalde achtergrond omdat zij ook helemaal wit van kleur is. We kunnen haar bijvoorbeeld schilderen in een groot roze hart.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Hello Kitty
Top

Muurschilderingen kinderkamers