Menu

Mickey en Minnie Mouse, Donald en Daisy Duck, Goofy en pluto zijn zeer populaire Disneyfiguren en ik zet ze graag in dezelfde categorie omdat ze allen in de zelfde stijl zijn getekend. Daarom kan men ze makkelijk samen integreren in een mooie muurschildering zonder dat het vloekt. Het is immers altijd aangeraden in een en dezelfde wandschildering best dezelfde stijl van figuren te gebruiken en niet bij voorbeeld Mickey bij Cars te zetten of Aladin bij Toy Story. Deze dienen in een andere stijl geschilderd te worden.

Er is zoveel beeldmateriaal beschikbaar: tekenfilms, strips, internet… er is een onuitputtelijke bron van inspiratie om prachtige wandschilderingen te kunnen maken van deze typsiche Disney figuren. Er zijn van deze figuren zelfs baby-versies gemaakt, dus Mickey en zijn vriendjes als baby… ideaal dus voor een muurschildering Mickey Mouse & co op een babykamer. U kan een foto doorsturen van welke figuurtjes u graag wenst en in welke setting of doodgewoon een beschrijving geven van wat u leuk zou vinden en dan zorgen we voor een ontwerpje hiervan.

Alle muurschilderijen zijn mogelijk, zowel groot als klein. Dit kan gaan van gewoon enkele figuurtjes of een hele muur geschilderd met een mooi landschap en dan Bijvoorbeeld Goofy die aan het vissen is, Donald en Mickey die picknicken, Pluto die rondwandeld langs een vijvertje, enzovoort.

Onze wandschilderingen kunnen eveneens steeds afgestemd worden aan ieders budget. U kan dus zelf kiezen welke prijs de muurschildering zal bedragen en dan creeëren wij er het best mogelijke voor in de plaats!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen Mickey en Minnie, Donald en Daisy, Goofy en Pluto
Top

Muurschilderingen kinderkamers