Menu

De leukste figuurtjes uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn uiteraard de zeven dwergen: Doc, Stoetel, Giechel, Grumpie, Niezel, Bloosje en Dommel.

Ze zorgen voor de komische noot in het verhaal en zijn bij ieder van ons bijgebleven. Het is leuk om dit prachtige verhaal aan onze kinderen door te geven net zoals wij er zijn mee opgegroeid en daarvoor is er geen beter idee dan de 7 dwergen in de kinderkamer te laten schilderen. Het is een heel werk om deze zeven rakkers te schilderen, want er zijn heel wat details… maar het resultaat is supergoed!

Er zijn heel wat mogelijkheden om mooie muurschilderingen te maken van de 7 dwergen… er zijn uiteraard voorbeelden genoeg te vinden als inspiratie. Samen geschilderd met Sneeuwwitje is altijd leuk of gewoon de dwergen apart. Erg bekend is de scène waar ze alle zeven achtereen over een boomstam wandelen naar de goudmijn waar ze werken. Maar we kunnen ze in om het even welk landschap schilderen zodat het steeds past met het interieur van de kamer.

Andere leuke ideeën die we zouden kunnen realiseren is ze bijvoorbeeld naast de deur van de kamer allemaal boven op mekaar laten binnenkijken, zoals ze dat in de film ook deden. Nog een idee is ze mooi naast elkaar in een bed schilderen… de kinderkamer is immers ook de slaapkamer.

Ideeën en inspiratie genoeg dus voor de kinderkamer te decoreren met prachtige muurschilderingen van de zeven dwergen. Ook kunnen we elke schildering aanpassen aan het budget, er is altijd wel een mogelijkheid om tot een mooi resultaat te komen!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen van de zeven dwergen
Top

Muurschilderingen kinderkamers