Menu

Roel en Monique Martens

We zijn ontzettend enthousiast over de muurschildering die Lizart heeft gemaakt op onze babykamer! Het is super mooi geworden. Fijn ook dat er meegedacht werd over hoe het beste resultaat bereikt kon worden en dat we helemaal niet lang hoefden te wachten. Lizart, bedankt!

jerry

wij zijn super tevreden van het werk dat lizart heeft gemaakt we hebben ter plaatsen nog wat aan passingen gedaan waar ze totaal geen moeite mee hadden en op een paar uurtjes stond tijgertje met een voetbal en de naam Ynze op de muur echt super tevreden bedankt lizart Jerry, Evelien en Ynze

Fre , Tessa, Febe en Fran

Voor de 2de keer bij ons, weer prachtig werk in onze 2 dochters hun kamertjes. En dit voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader! Tot binnenkort!

Hotel De Beiaard

Wij zijn heel tevreden van jullie werk op onze zijgevel. Het is een meerwaarde aan onze zaak We zijn jullie zeer dankbaar.

Mariëlle en Edward

Wij zijn jullie heel erg dankbaar met de snelle service om vlak voor onze opendeurdag van de kinderopvang nog snel een prachtige Me2You muurschildering te komen maken. De schildering is het neusje van de zalm in onze opvangruimte. Zeer mooi gedaan van jullie. Heel erg bedankt !!!

Klaas Blondé

Mooi en professioneel werk. Onze inkompoort ziet er nu super uit!! Dikke merci

Vanessa &Wesley

Bedankt voor de prachtige muurschilderingen ! Ze maken onze dochter haar kamer een echt paleis!!! Groetjes, Vanessa& Wesley

Christine

’t Is al lang geleden dat ik nog eens op jullie site was komen kijken en ben echt blij verrast om onze muur daarop terug te vinden. Al onze vrienden en familie vinden onze muur SUPER. Dus nogmaals bedankt om onze gedachten zo goed te kunnen weergeven. Wij wensen U nog veel succes.

Vandeperre Kenny

Ik ben 1 van de 3 winnaars van een muurschildering geschonken door Sony & Telenet uitgevoerd door Lizart. Wij zijn heel tevreden met de mooie muurschildering van Spider-Man. Ze hebben knap werk geleverd. Mijn zoon zijn kamer is het mooiste van ons heel h

Fre en Tessa

Jullie hebben onze dochter haar kamer heel mooi gemaakt dankuwel daarvoor! Zeker het geld meer dan waard! Febe met vlinders in geel, rood, oranje en roos.

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemmingEen referentie schrijven

More Stories
Fre en Tessa
Top   Heeft u een vraag?

Muurschilderingen kinderkamers