Menu

Beste Escape Room? Die met de meeste sfeer!

Posted on:  vrijdag, augustus 30, 2019

Escape Rooms… Ze floepen als champignons uit de grond. Waar er enkele jaren geleden slechts ééntje was in elke grootstad, zijn er nu tientallen verspreid over heel Vlaanderen. Het wordt dus moeilijk kiezen. Wat is de beste Escape Room? En heeft het nog zin om zelf een Escape Room te beginnen? Wat is de sleutel tot succes bij Escape Games? Volgens ware ontsnappingsfanaten draait het allemaal rond de sfeer én de goede puzzels natuurlijk.

Trompe l'oeil open haard in een nis

Wat is de beste Escape Room?

In Vlaanderen heb je verschillende Escape Rooms. Je kunt ze haast niet meer bijhouden. En wat als je nu eens zin hebt om zo’n kamer te boeken met een aantal vrienden? Welke kies je dan? Je kunt een uitdagend Escape Game kiezen dat bij je past op basis van een aantal parameters, zoals locatie en taal. Maar je kunt ook reviews lezen op Google Maps bijvoorbeeld. Of je kunt ten rade gaan bij vrienden. Als je zo eens rond hoort, zijn de beste Escape Games diegene met:

  • uitstekende puzzels,
  • een gebalanceerd niveau: niet te moeilijk, niet te gemakkelijk,
  • een origineel thema,
  • een sfeervolle locatie/kamer / sfeervol decor,
  • maximale inleving.

Met die laatste drie helpen wij heel graag! Wij hebben veel ervaring met het beschilderen van muren in het juiste thema. Decors en themakamers schilderen is onze favoriete bezigheid!

Je eigen Escape Game maken? Kies de juiste sfeer!

Denk je eraan om je eigen Escape Room te bouwen? Bedenk dan dat bezoekers sfeer superbelangrijk vinden! Zoek je een schilderij dat past bij het personage van je verhaal? Of misschien wil je wel een muurschildering of schilderij met een aantal clues? Zodra je aan de slag gaat met het decoreren van je kamers, zijn wij je ideale partner! Wij bieden:

  • oog voor sfeer,
  • creatieve oplossingen: magnetische verf, lichtgevende verf, etc.,
  • originele beschilderde decors,
  • ideeën om de inleving van je bezoekers te verhogen,
  • toegankelijke prijzen voor starters.

We begrijpen dat een startend bedrijf voorzichtig wil zijn met uitgaven. Maar als we samen kunnen werken aan een Escape Game dat ‘eruit springt’, geeft ons dat natuurlijk ook voldoening. Wij bieden altijd eerlijke, toegankelijke prijzen ideaal voor startende bedrijfjes. Zo haal je de kost om je schilderwerken uit te besteden er in een mum van tijd weer uit!

Decors

Trompe l’oeil

Ruimtethema

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Beste Escape Room? Die met de meeste sfeer!
Top

Muurschilderingen kinderkamers