Menu

57 kaarsjes voor Spider-Man!

Posted on:  maandag, augustus 26, 2019

Fans van Spider-Man zullen wel door het dolle heen zijn geweest met de meest recente remake. Na de nieuwe animatiereeks uit 1994 en de trilogie met Tobey McGuire in 2002, 2004 en 2007 had niemand misschien nóg een remake verwacht. Maar toen kwamen in 2012 en 2014 The Amazing Spider-Man films uit met Andrew Garfield in de hoofdrol.  In 2017 lanceerde men Spider-Man: Homecoming en dit jaar het vervolg Far From Home met Tom Holland als Peter Parker. Intussen stond ook de game-industrie niet stil. Er kwamen ook talloze games uit met dit populaire comicpersonage. Het meest recente game dateert van 2018. Af en toe komt er ook nog eens een nieuwe animatiefilm uit. Kortom, Spideyfans zijn al serieus verwend geweest. Wat brengt de toekomst voor deze superheld?

Is het gedaan met Spider-Man?

Wandschildering Spiderman
Wandschildering Spiderman

Momenteel zijn er wat disputen rond de rechten van Spider-Man. Want zoals bijna alles van entertainment is Marvel Studios in het bezit van Disney geraakt. Zij beschikken dus over de volledige rechten van The Avengers, terwijl de rechten van Spider-Man zelf nog bij Sony zitten. Sony zou niet gediend zijn met Disney’s voorstel om de inkomsten van toekomstige Spider-Manfilms 50/50 te splitsen. Door dit geschil zou Disney een verbod opgelegd hebben op het produceren van een volgende Spider-Manfilm. Nochtans beweert Tom Holland, de acteur die meest recent nog in de huid van Spider-Man kroop, dat zijn carrière als superheld nog niet voorbij is. Er zullen naar verluidt nog genoeg Spideyfilms volgen, maar dan zonder The Avengers. ‘Probleem opgelost’ zou je denken. Maar veel fans zijn nog steeds onzeker over de toekomst van hun favoriete comic-held.

Hoera voor Spidey!

Hoe het ook verder moet met Spider-Man in audiovisueel entertainment, hij viert deze maand toch maar zijn 57ste verjaardag. En hij is nog lang niet klaar om op pensioen te gaan. Spidey is populairder dan ooit en er komt vast wel een compromis tussen Disney en Sony. In tussentijd kun je Spider-Man nog steeds onsterfelijk maken op je eigen slaapkamermuur. Een coole jongenskamer, een tof comiccafé, een bibliotheek of andere coole locatie? Wij komen met plezier je favoriete superheld om de muur schilderen. Dit kan zelfs al voor elk budget! Elke stijl is mogelijk, zelfs LEGO-stijl.

Muurschildering Lego superhelden: Spiderman, Batman en Ironman
Muurschildering Lego superhelden: Spiderman, Batman en Ironman

Meer weten? Neem dan zeker even contact op. Je kunt hieronder alvast wat inspiratie opdoen:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
57 kaarsjes voor Spider-Man!
Top

Muurschilderingen kinderkamers