Menu

Een Me To You Beer muurschildering is erg in trek voor op de babykamer en zorgt voor een schattige, gezellige, echte baby-sfeer! Deze leuke beertjes zijn bij zo goed als alles te combineren wegens hun neutrale grijze kleur. Ze kunnen dus zowel in erg moderne als in klassieke kinderkamers de muren opvrolijken! Meestal zorgen we ook voor enkele passende kleuraccenten in de muurschildering. We kijken hiervoor welke kleuren er reeds in de kamer voorkomen of u kan deze zelf kiezen: roze bijvoorbeeld voor een meisje en blauw indien er een jongen op komst is.

Omdat Me To You beertjes zo populair zijn kan je heel veel illustraties terugvinden op internet of vele voorbeelden van muurschilderingen hierboven in ons portfolio. Inspiratie genoeg dus om een leuke afbeelding te kiezen dat voor uw babykamer mooi zou zijn. Ideeën die we vaak schilderen zijn een boom met een Me To You beetje al schommelend aan tak en een Me To You beer met typisch babyspeelgoed zoals een rammelaar, blokken of een bal. Vaak wordt de wandschildering ook gecombineerd met een gedichtje, versje of spreuk of wordt de naam van het kindje mee in de tekening geïntegreerd.

Bovendien zijn deze wandschilderingen erg budgetvriendelijk! Ze zijn vrij eenvoudig om te schilderen en daarom is een mooie Me To You muurschildering meestal op een halve dag reeds geschilderd. U kan zelf een leuke afbeelding kiezen dat we op de muur dienen te schilderen of u kan een beschrijving doorgeven van hoe u de Me To You beertjes wil zien en dan maken we hier alvast een ontwerpje van. Indien de schets is zoals u wenst gaan we over tot het schilderwerk.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen met Me To You Beer
Top

Muurschilderingen kinderkamers