Schilderwerken bedrijven

Voor grotere schilderprojecten kunt u eveneens op onze diensten rekenen. Voor prachtige decoraties die de wandelgangen opfleuren, voor functionele belettering, een opvallend en origineel reclamepaneel, een geschilderde beursstand, logo of voor een handige maar tevens esthetische signalisatie kunt u een beroep doen op ons. Wij proberen met onze schilderwerken bedrijven te helpen met het verspreiden van hun visuele identiteit.

Het zal u opvallen dat onze diensten in vergelijking met stickers in vele gevallen voordeliger uitkomen, langer meegaan en meer mogelijkheden bieden. We voeren zowel uw eigen ideeën uit als tekeningen van een ontwerper of architect of wij werken zelf een geschikt ontwerp uit.

Lees Meer

Muurschilderingen bedrijven

Met een muurschildering in uw zaak creëert u een gezellige en warme sfeer. Ideaal voor horecazaken en bedrijven die graag willen dat hun bezoekers of klanten zich thuis voelen.

Bekijk Portfolio   

Geschilderde signalisatie en belettering

De signalisatie in een groot gebouw dient praktisch en verstaanbaar te zijn, maar kan eveneens dienst doen als decoratie en zo voor een esthetische toets zorgen in de wandelgangen.

Bekijk Portfolio   

Geschilderde gevels, logo’s en reclame

Wenst u het bedrijfslogo geschilderd op de muur of een afbeelding op de gevel om uw zaak extra in de kijker te zetten? We zorgen voor al uw geschilderde publiciteit, ook op beurzen en events!

Bekijk Portfolio   

Decoratie bedrijven en wandelgangen

Fleur kale gangen of kantoorruimtes op met decoratieve muurschilderingen of geschilderde slogans en citaten. De sfeer zal voor zowel  bezoekers als personeel veel aangenamer zijn.

Bekijk Portfolio   
Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!

We respecteren uw privacy. Uw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met uw toestemming