Menu

De meest populaire Cars-figuren die we vaak schilderen zijn ongetwijfeld Bliksem en Takel en ook wel Mack, de vrachtwagen. Uiteraard kunnen we eveneens alle andere figuren uit Cars schilderen, indien je kinderen een andere favoriet hebben dan de allerbekendste! Je hebt figuurtjes in alle mogelijke maten en kleuren en daarom is er altijd wel eentje die past bij de rest van de kamer.

We kunnen uitsluitend een of meerdere figuren schilderen… of de Cars in een mooi landschap naar keuze zetten. Indien je een grote vrije muur hebt is het prachtig om de hele muur om te toveren in een typisch woestijnlandschap uit een van de films en daar enkele Cars te laten rijden. Omdat er zo een vergezicht wordt gecreëerd lijkt de kamer ook veel groter… helemaal niet te druk dus… toch als er niet overdreven veel kleurrijke autootjes in worden geplaatst. Indien de woestijnlandschappen uit de films niet zo goed zouden passen, dan kunt u zeker en vast opteren voor eender welk ander landschap (een stad, zeelandschap, een racecircuit, en noem maar op).

In dezelfde stijl zijn nu ook films uitgebracht over Turbo de slak en “Planes” over vliegtuigjes, dus nog meer bijkomende ideeën om te verwerken in een muurschildering. Toch blijven de wandschilderingen enkel met de Cars-figuren het meest gevraagd. Erg makkelijk ook voor ons om in te passen met de rest van het interieur want meestal zijn deze kamers al uitvoerig gedecoreerd met Cars-Gordijnen, een Cas-bedovertrek, een Cars-lamp… en Cars-speelgoedauto’s die rondslingeren uiteraard ook!

We kunnen de Cars-figuren schilderen met oog voor de vele kleine details (zoals de reclame op hun wielen en koetswerk) of we kunnen opteren om deze weg te laten en dat heeft zeker zijn effect op de prijs. Op die manier kunnen we werken naargelang het budget dat u voor deze muurschildering voor ogen heeft.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschildering Cars
Top

Muurschilderingen kinderkamers