CADEAUBON

Bij Lizart kunt u gemakkelijk een mooie cadeaubon bestellen die een jaar geldig blijft. Een Lizart-cadeaubon kunt u aanvragen voor een bedrag naar keuze en voor om het even welk kunstwerk. De ontvanger van de bon kan kiezen of hij de bon wenst te gebruiken voor een muurschildering, portret, schilderij of ander schilderproject.

Een cadeaubon van Lizart als origineel geschenk voor elke gelegenheid

Wilt u dus iemand verrassen met een persoonlijk portret of schilderij van een echte kunstschilder? En wenst u daarbij de gelukkige volledig vrij spel te geven in het bepalen van het type kunstwerk en eindresultaat? En wilt u toch niet met lege handen aankomen maar een originele bon met artistieke lay-out? Dan is een cadeaubon van Lizart de perfecte oplossing!

Een zelf gekozen kunstwerk is iets wat weinig mensen verwachten te krijgen en waar u toch iedereen een plezier mee kunt doen. Bovendien krijgt uw geschenk een blijvend plaatsje in het interieur of exterieur van de ontvanger. En is de cadeaubon zelf ook nog eens een streling voor het oog, dan is dat alleen maar een pluspunt.

Hieronder kunt u de noodzakelijke gegevens invullen om een cadeaubon aan te vragen. Vervolgens sturen wij u een factuur per e-mail en na betaling ontvangt u per post de gevraagde cadeaubon met een prachtig design.

 

LIZART. COMM. V.
Wim Soons – Mia Beatrice Rotea


E-mail: info@lizart.be
Telefoon: 0032 473/ 50 24 57
Adres: Hogeweg 116, 2800 Mechelen
ON: BTW BE 0806.369.413

Top Lizart  Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten? Contacteer ons en we antwoorden zo snel mogelijk!


Beste klant,

Wegens langdurige ziekte kunnen wij deze periode geen schilderwerken uitvoeren.
U kan ons altijd contacteren voor info en prijsoffertes, maar momenteel kunnen we niet met zekerheid een datum afspreken om te komen schilderen.
Alvast bedankt voor uw begrip!

Wim en Mia

X