Menu

CADEAUBON

Bij Lizart kun je gemakkelijk een mooie cadeaubon bestellen die een jaar geldig blijft. Een Lizart-cadeaubon kun je aanvragen voor een bedrag naar keuze en voor om het even welk kunstwerk. De ontvanger van de bon kan kiezen of hij de bon wenst te gebruiken voor een muurschildering, portret, schilderij of ander schilderproject.

Een cadeaubon van Lizart als origineel geschenk voor elke gelegenheid

Wil je iemand verrassen met een persoonlijk portret of schilderij van een echte kunstschilder? Zou je daarbij graag de gelukkige volledig vrij het type kunstwerk en het eindresultaat laten bepalen? En wil je toch niet met lege handen aankomen maar liever met een originele bon met artistieke lay-out?

Dan is een cadeaubon van Lizart de perfecte oplossing!

Een zelf gekozen kunstwerk is iets wat weinig mensen verwachten. Toch kun je er iedereen een plezier mee doen! Bovendien krijgt je geschenk een blijvend plaatsje in het interieur of exterieur van de ontvanger. En is de cadeaubon zelf ook nog eens een streling voor het oog, dan is dat alleen maar een pluspunt. Hieronder kun je de noodzakelijke gegevens invullen om een cadeaubon aan te vragen. Vervolgens sturen wij je een factuur per e-mail en na betaling ontvang je per post de gevraagde cadeaubon met een prachtig design. Voor welke gelegenheid dan ook, je cadeau zal gegarandeerd indruk maken!

Zoek je het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een (huwelijks)verjaardag, geboorte of huwelijk? Of wil je een bijzondere persoon laten zien hoe veel die voor jou betekent? Vul dan onderstaand formulier in en krijg een prachtige cadeaubon van Lizart in je brievenbus! Toch nog vragen? Neem gerust contact op!

  Wij respecteren je privacy. Jouw data is veilig bij ons en we zullen deze enkel gebruiken met jouw toestemming

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  LIZART. COMM. V.
  Wim Soons – Mia Beatrice Rotea


  E-mail: 
  Adres: Hogeweg 116, 2800 Mechelen
  ON: BTW BE 0806.369.413

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  More Stories
  CADEAUBON
  Top

  Muurschilderingen kinderkamers