Menu

Oneindig veel mogelijkheden: aan u de keuze

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau? Dan kan u een klassiek portret van de opa laten maken, een trendy portret aan een vriendin cadeau geven, of een statig portret voor een collega laten maken. Misschien laat u uw fantasie het liefst hol gaan met de hele familie geportretteerd als middeleeuwse ridders, aan boord van de Orient Express, of op expeditie in de Spitsbergen. Wat u ook verkiest, wij laten de hele familie of uw dierbare vriend als sterren op het doek schitteren.

Wanneer wij voor u een geschilderd portret creëren, krijgt u carte blanche over alle details van het kunstwerk in wording: u bepaalt het ontwerp, de kleuren, de afmetingen en de verwerking van persoonlijke details. Alles is in principe mogelijk, dus vraag ons gerust naar uw opties.

Ook een geschilderd portret laten maken? Contacteer ons voor een afspraak of vraag om een offerte.

Daarom kiezen voor een geschilderd portret

Een geschilderd portret vormt een ideaal memento van een geliefde. Het is veel unieker dan één van de duizenden foto’s in familiebezit. Onze kunstwerken worden passend gemaakt op maat van uw interieur, en u kunt het werk in de loop der jaren van de ene kamer naar de andere verplaatsen. Daarnaast vormt het een zeer persoonlijk en onvergetelijk cadeau. We kunnen in het portret namelijk geheel naar uw wens een verhaal in verwerken, of de geportretteerde persoon in een bijzondere achtergrond integreren.

Onze kunstschilder realiseert deze portretten uit de losse hand met olieverf op doek. De afmetingen mag u zelf bepalen. Houdt er rekening mee dat het aantal personen in het portret en de gekozen stijl invloed hebben op de grootte van het doek. Een breed scala aan afmetingen is mogelijk en we bespreken voor aanvang van de opdracht al uw wensen uitvoerig. Heeft u ideeën of wenst u advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.

Foto aanleveren of even lachen

Zit alles qua wensen voor het ontwerp in kannen en kruiken? Dan hoeft u ons enkel een kwalitatieve, passende foto van de te portretteren persoon of personen te sturen. Op basis hiervan vervaardigen wij het portret. Beschikt u niet over een goede foto en wil het maken hiervan maar niet lukken? Geen nood. Met veel plezier komen wij dan bij u langs om enkele geschikte foto’s te maken. Heeft u er helemaal zin in gekregen en wilt u een geschilderd portret aan een naaste cadeau doen of het fijn in uw eigen huis zien prijken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek en binnenkort prijkt het geschilderd portret aan de muur.

geschilderd-portret-kind, geschilderd portret

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Geschilderd portret: leuk om te geven en te krijgen
Top

Muurschilderingen kinderkamers