Menu

Met mascotte kinderdagverblijf verfraaien

Posted on:  zondag, juni 2, 2019

Lizart mocht in Bonheiden een kinderdagverblijf ‘De Ravotterkes‘ verfraaien met hun mascotte. Dit is een mooie ‘eyecatcher’ voor ouders en kinderen. Maar ook voor het personeel is het een leuke toevoeging en voor de controlerende instanties maakt het meteen een goede indruk. Het creëert wat extra gezelligheid in een ruimte waarin baby’s en peuters voor lange tijd moeten vertoeven. En het brengt bovendien wat luchtigheid in de werksfeer. Want het kan best druk zijn in zo’n crèche! Met de juiste mascotte kun je kinderdagverblijf van kinderdagverblijf onderscheiden. Het toont dat je als opvang hebt nagedacht over je identiteit en uitstraling. En dat hebben ze in Bonheiden zeker begrepen.

Ideeën en inspiratie voor mascotte kinderdagverblijf

Voor een kinderopvang zonder mascotte kan Lizart er gemakkelijk eentje uitwerken. Vaak kiezen crèches voor diertjes, zoals een olifantje, een tijgertje, een poesje of hondje, … Maar het kan natuurlijk ook eens iets anders zijn. Het kan iets zijn wat bij de naam van je opvang past, maar dat hoeft niet per se. Zo lang het maar aanspreekt en herkenbaar is, is het zeker een meerwaarde. Wij helpen je graag met wat ideeën. Afhankelijk van de ruimte, kan je mascotte andere activiteiten doen. Wij kunnen ook dat voor jou mee helpen uitdenken!

Moet je nog een heel thema uitwerken? Zoek je nog een rode draad? Wij kunnen voor jou een heel thema uitwerken. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor muurschilderingen als je zelf al een heel concept hebt uitgedacht. Neem vrijblijvend contact op en we wisselen eens van gedachte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
More Stories
Met mascotte kinderdagverblijf verfraaien
Top

Muurschilderingen kinderkamers