Menu

Een tuin om bij weg te dromen, ook midden in de stad

Posted on:  dinsdag, februari 7, 2017

Kleine tuin, groots uitzicht

Gezellige tuin met landschapEen huis kopen is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. De prijzen van woningen liggen veel hoger dan pakweg 20 jaar geleden. Veel mensen moeten dus toegevingen doen aan hun open-bebouwing-met-grote-tuin-wens en kiezen uit budgettaire overwegingen voor een compactere woning. Maar met de kleine ommuurde tuinen van aaneengesloten bebouwing kun je ook ontzettend creatief zijn! Droom je al jaren van een woning met uitzicht op uitgestrekte velden? Waarom dan niet die illusie creëren op je anders effen of bakstenen muur? Wou je altijd graag een grote vijver in de tuin maar is het er nooit van gekomen omdat je het toch niet veilig genoeg vond voor de kinderen? Dan kan Lizart een muurschildering maken die de illusie van ruimte creëert, mét die vijver of die volière vol tropische vogels die je altijd al wou.

Alles is mogelijk

Je tuin lijkt dan niet alleen groter maar je kunt je kunt met de elementen die je toevoegt aan je tuin je fantasie volledig de vrije loop laten! Zelfs een saaie binnenkoer zonder gras kan zo een groene indruk geven. En een eenvoudig te onderhouden grasperk kan zo toch ommuurd worden door planten en bloemen die elk seizoen in bloei blijven en die je nooit hoeft te snoeien. Op geen enkele andere manier kun je 100% de vegetatie kiezen waarin je dagelijks vertoeft. Lees je graag je krant in de toendra, de savanne of het Amazonewoud? Of misschien drink je wel graag je koffie in de woestijn van je favoriete Star Wars planeet, de jungle van Pandora uit Avatar, aan de kust van Broadchurch of in de bossen van Twin Peaks?

Hoe Tem je een Draak landschap

Een oase van rust

Voor buitenmuren gebruikt Lizart uiteraard een ander type verf dan voor binnenwerken; een type dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Een passende muurschildering brengt zo permanent de juiste sfeer in je tuin of op je binnenplaats. Hierdoor kun je zelfs midden in de drukte van een stad volledig tot rust komen. Breng de sfeer van je favoriete vakantiebestemming naar je toe en ervaar zo ondanks de dagelijkse sleur elke dag opnieuw een vakantiegevoel.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Een tuin om bij weg te dromen, ook midden in de stad
Top

Muurschilderingen kinderkamers