Menu

Koraal, kleur van het jaar 2019!

Posted on:  maandag, januari 7, 2019

Koraal is door kleurenexpert Pantone uitgeroepen tot de trendkleur van het komende jaar! Elk jaar rond de jaarwisseling kijken designers en modehuizen vol verwachting naar kleurenspecialist Pantone om de kleur van het jaar te bepalen. Dit jaar koos Pantone voor koraalrood. Deze ‘levendige kleur’ moet luchtige activiteit uitstralen, die een contrast biedt tegen de levenloze digitalisering. De speelse expressie en het verlangen naar vreugde en optimisme dat van deze voedende kleur uitgaat zal het komende jaar de creatieve wereld helemaal inpakken.

Energie in je woonkamer

Misschien kan je niet wachten om een nieuwe outfit aan te schaffen in deze nieuwe modekleur. Maar je kunt de energie van koraal ook integreren in je woonkamer! De tint zou ons doorzettingsvermogen weerspiegelen in een veranderende omgeving, volgens de vice-president van Pantone, Laurie Pressman. Het staat symbool voor ons hunkeren naar écht geluk in een wereld waarin we ondergedompeld worden in sociale media. Waarom jezelf dus niet omhullen door deze prachtige trendkleur door middel van een échte muurschildering. Zo kun je je elke dag laten beïnvloeden door de positieve kracht van koraal. En dat moet wel een groot effect hebben op je humeur!

Koraal combineren

Koraal is een kleur die je op een creatieve manier kunt combineren. Zowel lichte als donkere tinten vormen een prachtig geheel met koraal in je woning. Wil je op veilig spelen? Dan kun je lichte koraaltinten combineren met andere lichtere kleuren. Wit en denim garanderen altijd een veilige, goede samenwerking. Als je staat te springen voor een gedurfde combinatie kun je koraal matchen met turkoois. Dit geeft een pittig en verrassend effect! Wil je van je tekening in koraal een échte eyecatcher maken? Probeer dan eens de combinatie met taupe, beige of bordeaux.

De kleur van het jaar in huis

Wil je de nieuwe kleur van het jaar 2019 in huis halen? Misschien heb je dan nog geen echt concreet idee hoe je dit wilt doen. Wij kunnen al je ideeën en dromen realiseren op je binnen- of buitenmuren. Bovendien is dit mogelijk voor elk budget! Neem gerust eens een kijkje in onze galerijen voor wat inspirerende muurschilderingen. En natuurlijk zijn schilderijen op doek ook altijd een optie! Meer informatie nodig? Neem dan gauw contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak of meer uitleg.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Koraal, kleur van het jaar 2019!
Top

Muurschilderingen kinderkamers